Hieronta yrityksissä

Hierontaa yrityksissä ja kotona

Kotifysiosta voit varata hierojan kotikäynnille tai yrityksen tiloihin. Suomen Kotifysion fysioterapeutit tekevät klassista hierontaa ja manuaalista käsittelyä, joka auttaa rentouttamaan lihaksia ja mieltä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lisää liikkuvuutta.

Hierontaa tarvitaan tukemaan tuki- ja liikuntaelimistön optimaalista toimintaa. Se on hyvä keino saavuttaa kehoon rentoutta ja päästä eroon liikajännityksestä, joka aiheuttaa esimerkiksi päänsärkyä, aineenvaihdunnan häiriöitä ja liikerajoituksia.

Hieroja tulee kotiin tai yrityksen tiloihin omien välineiden kanssa Suomen Kotifysio tulee käymään yrityksesi tiloissa ja hieroo työntekijöiden lihasjännitykset pois. Hierojalla on aina tarvittavat välineet mukana, ainoastaan sopiva tila tarvitaan.

Hieronnalla saavutettua hyvää oloa on syytä tukea kehon hallinnan harjoittelulla, hyvällä ryhdillä ja ergonomisilla työskentelyasennolla. Näissä asioissa Suomen Kotifysio auttaa tekemällä ergonomiaohjauksia ja -koulutuksia yrityksissä sekä tuki- ja liikuntaelimistöä kuntouttavaa fysioterapiaa ja ryhmäliikuntaa.

Millä alueella Kotifysio toimii?

Mitkä ovat palveluaikamme?

Toimimme Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla arkipäivisin.

Hieroja voi tulla säännöllisesti käymään tai kertaluonteisesti. Hauska idea on myös järjestää työyhteisöllesi tai lähimmäisillesi rentouttava hierontailtapäivä. Hierontaa voidaan toteuttaa myös esimerkiksi osana TYKY-päiviä tai työyhteisön TYHY-toimintaa. Toimimme pääkaupunkiseudulla lähinnä arkisin klo 9-18. Kysy lisää hieronta-, hyvinvointi- ja fysioterapiapalveluistamme sekä pyydä tarjous soittamalla numeroon 040 152 6501 tai ottamalla yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä