Distansfysioterapi

Under korona pandemin är det säkrast för seniorer att stanna hemma och undvika onödiga kontakter. Distansterapi är ett bra alternativ, ifall du vill stanna hemma och träna.

Läs mer om hur distansfysioterapi fungerar!

 

Under korona pandemin är det säkrast för seniorer att stanna hemma och undvika onödiga kontakter. För att seniorernas rehabilitering kan fortsätta på ett säkert sätt under pandemitiden, erbjuder Kotifysio Suomi fysioterapi på distans. Distansfysioterapin utförs via en fjärranslutning.

För att fjärranslutningen skall fungera behöver klienten ha till förfogande antingen en smarttelefon, iPad (eller motsvarande), eller en dator med mikrofon och kamera.

För att utföra distansterapin behöver klienten ha en stadig stol och möjligen en till stol att använda som stöd. Ifall ni inte har gymnastikredskap hemma (motståndsgummiband, vristvikter osv) kan fysioterapeuten hämta redskapen fram till dörren.
Vi hjälper även med att få fjärranslutningen att fungera, nedan är anvisningar för hur anslutningen skapas:

Smarttelefon eller iPad: Ladda ner applikationen ”Viivi Health” från App Store eller Google Play. Fysioterapeuten skickar en kod, med vilken ni slipper vidare i programmet.

Dator: Fysioterapeuten skickar en länk via e-mail, med vilken ni kommer till programmet.

 

Nu gäller det bara att njuta av övningarna!

 

För fysioterapi på distans ger vi 15% rabatt!

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt