Massagehembesök

Massage hemma och på kontor

Massage kan bokas som både hem och som firmabesök av Hemfysio.

Hemfysios fysioterapeuter gör klassisk massage och manuell behandling, vilka hjälper att slappna av både fysiskt och psykiskt, förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättningen, samt förbättra rörligheten. Massage behövs för att understöda stöd- och rörelseorganens optimala funktion. Massage är ett bra hjälpmedel för att uppnå avslappning i hela kroppen och att bli av med spänningar i muskulaturen som kan orsaka t.ex. huvudvärk, störningar i ämnesomsättningen och störningar i kroppens rörlighet.

Massören tar alla redskap med sig, bara lämpligt utrymme finns till förfogande. Det är dock skäl att stöda välmåendet som uppnåtts med massagen genom övningar för god kroppskontroll, god hållning och ergonomiska arbetsställningar. Även i dessa saker hjälper Hemfysio genom ergonomihandledning och utbildning, samt genom stöd-och rörelseorganens rehabiliterande fysioterapi och gruppgymnastik i firmor.

Massagehembesök

Fysioterapeuten som gör massage kan komma regelbundet till ert kontor eller endast för exempelvis en eftermiddag. En rolig idé är att ordna en avslappnande massage-eftermiddag på din arbetsplats eller för dina nära och kära. Massage kan även vara en del av hälsofrämjande verksamhet på arbetsplatsen.

Vi jobbar främst i huvudstadsregionen mellan kl. 9 och 18. Fråga mera om våra massage- och övriga välmående- och fysioterapitjänster och be en offert!

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt