Österbotten

Finlands Hemfysio gör hembesök för Österbottens seniorer, området sträcker sig från Kristinestad upp till Larsmo. Hemfysio vill göra det möjligt för så många som möjligt att få fysioterapi.

Detta möjliggör vi genom att erbjuda fysioterapi i form av hembesök. När klientens funktionsförmåga medför problem är det bättre att fysioterapin och träningen sker i klientens hem, på servicehemmet eller på sjukhuset.

 

På detta sätt kan vi fokusera på själva fysioterapin istället för att klienten använder tid och energi på att komma till en mottagning.

 

Fysioterapi är möjligt att få med eller utan läkarremiss. Ifall klienten har en fysioterapiremiss av läkaren är det möjligt att få FPA:s direkersättning. Vi är även godkända serviceproducenter i Österbotten vilket innebär att det är möjligt att få fysioterapi med betalningsförbindelse och servicesedlar.

Vi gör hembesök i Österbotten när det passar klienten bäst, mellan 09.00 och 18.00 på vardagar. Området sträcker sig från Kristinestad upp till Larsmo. Det är fördelaktigt att, beroende på situationen, få fysioterapi en eller flera gånger i veckan under en period eller kontinuerligt. Vi jobbar för att samma fysioterapeut kommer att göra hembesöken. Vi avtalar med anhöriga och/eller intressebevakare om fysioterapins start och fortsättning.

 

Fråga efter ytterligare information ifall klienten bor på servicehem.

 

Fråga offert ifall ni behöver massage hem eller till kontoret och ni är flera än en som vill blir masserad!

I Österbotten kan ni få fysioterapi av följande personer

Patrick Eriksson

Företagare och Fysioterapeut YH

Som företagare vill jag aktivt vara med och förbättra möjligheterna för seniorer men också skapa en bra arbetsplats var man trivs och mår bra.

Fysioterapi är en viktigt del av seniorernas vardag och vi vill vara med och göra det till det bästa möjliga. Som person är jag aktiv och driven, och har alltid något på gång.

Kim Snickars

Fysioterapeut YH
Medicine kandidat

Det är jag som är Kim Snickars, jag gör fysioterapi hembesök i hela Österbotten. Jag har alltid varit intresserad av hur människan fungerar och hur man med olika metoder kan förbättra olika delområden, fysiska som psykiska. Förutom fysioterapeut utbildningen har jag även en kandidatexamen inom idrottsmedicin, idrottspsykologi och idrottsfysiologi. Det är med glädje jag hjälper Österbottens seniorer till ett starkare och rörligare liv.

Rickard Byggmästar

Fysioterapeut YH
Utbildad närvårdare

Styrketräning för den äldre är min specialkunskap och mitt stora intresse.
Som fysioterapeut har jag som mål att de äldre upplever att de med vår handledning kan förbättra sin funktionsförmåga genom träning.
Jag uppskattar även det sociala med terapin där jag får lyssna på den äldres livsberättelser och funderingar.
Mina egna intressen är att lyfta tunga vikter och äventyr i naturen. Jag är glad över att få vara med och skapa ett starkare Österbotten!

Det är alltid möjligt att få fysioterapi som hembesök även utan en fysioterapiremiss. Med en fysioterapiremiss av en läkare kan man få direktersättning från Kela.

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt