Vanda

Hemfysio erbjuder alla seniorer i Vanda fysioterapihembesök.

Vi vill erbjuda alla chansen att få den hjälp som fysioterapi kan ge, det spelar ingen roll bor du hemma, på ett servicehem eller om du är på sjukhuset. 

Rehabilitering av seniorer är en hjärtesak för oss på Kotifysio Suomi. Vi anser att en omfattande rehabilitering är viktigt för seniorer. Därför är våra fysioterapeuter väldigt motiverade att vara närvarande hjälpsamma vid varje hembesök. Vi har gjort fysioterapihembesöken väldigt lätta att organisera får klienten. Klienten behöver inte förbereda sig på något vis. Fysioterapeuten sköter allt. Fysioterapeuten sköter planeringen, målsättningen och FPA ersättningarna. Fysioterapeuten hämtar med sig all utrustning som rehabiliteringen kräver. Vi kan även hjälpa klienten skaffa sig egna redskap för att kunna fortsätta rehabilitering på egenhand. Vårt mål är att erbjuda klienterna fysioterapi på det enklaste möjligaste sättet och aktivera klienterna effektivt. Enklast lyckas det genom att erbjuda rehabiliteringen hemma hos klienten.

Vi utför fysioterapihembesök inom Vanda området vardagar kl 09:00-18:00 enligt klientens önskemål. Fysioterapi är nyttigt att ta två gånger i veckan antingen i perioder eller fortgående. Vi är i kontakt med anhöriga/intressebevakaren angående fysioterapin, dess början och fortsättning. Fysioterapi hembesökets pris består av servicekostnad (fr.o.m. 62€/gång) och resekostnader (6–19€). Om klienten har en läkarremiss kan klienten få FPA ersättning (6–14€/gång) beroende på läkarens order. 

 

Ta gärna kontakt ifall ni har frågor eller om ni är intresserade av fysioterapi åt er själva eller någon ni känner. Ifall ni är intresserade av massage ta kontakt så får ni ett erbjudande med priserna.

I Vanda kan ni få fysioterapi av följande personer

Linnea Kalk

Fysioterapeut YH

Det bästa i det här jobbet är mångsidighet och de otaliga nya möjligheterna. Som person är jag inspirerande/motiverande, förstående och målmedveten. Mitt mål är att uppmuntra och ge en känsla av framgång. På fritiden tycker jag om redskapsgymnastik, dans och ridning. Min favoritrörelse är rodd med gummiband som stärker övrekroppen och på samma också hållningen.

Jonathan Nars

Fysioterapeut YH

”Fysioterapi spelar en betydande roll för seniorer för att kunna klara sig så självständigt som möjligt och jag vill vara en del av det. För mig är det viktigt att vi har det roligt tillsammans för att förbättra hälsan.”

Kim Harju

Fysioterapeut YH

”En rask och målmedveten fysioterapeut som sätter fart på även de allra lataste seniorer. Med mig kommer ingen lätt undan. Gillar att diskutera med seniorer och är inte så allvarligt som jag låter. Egna intressen är uthållighetsidrott, bilar och special-öl.”

Sebastian Törnblom

Fysioterapeut YH

Det bästa med mitt arbete är att det är mångsidigt och att jag får hjälpa människor. Jag vill förbättra och upprätthålla funktionsförmågan hos mina kunder och stöda deras välmående. I mitt arbete utgår jag från kundens behov och bygger upp klara mål för fysioterapin. Min arbetserfarenhet är huvudsakligen inom geriatrisk och neurologisk fysioterapi.

Som person är jag social och humoristisk som inte tycker att livet alltid behöver tas på största allvar. Min familj och träning har alltid varit viktiga delar av mitt liv. På min fritid håller jag på med löpning och går på gym.

Anna Jutila

Fysioterapeut YH

Ergoterapeut YH

Utbildad massör

Kreativ, energisk idrottare som valt fysioterapi för att aktivt kunna stöda individer till att upprätthålla samt främja sin hälsa genom träning, rehabilitering och aktivitet.

Tobias Lillqvist

Fysioterapeut YH

Det är alltid möjligt att få fysioterapi som hembesök även utan en fysioterapiremiss. Med en fysioterapiremiss av en läkare kan man få direktersättning från Kela.

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt