Västra Nyland

Hemfysio erbjuder fysioterapi som hembesök för seniorer i västra nyland. 

 

 

Hemfysios mission är att så många som möjligt ska ha tillgång till fysioterapi. Detta möjliggörs med hjälp av hembesök. Då funktionsförmågan försämras med åldern är det viktigt att söka sig till en fysioterapeut, men det är inte alltid så lätt. Hemfysio gör det lätt genom att komma dit du är, vare sig det är hemma, på ett serviceboende eller på ett sjukhus. Eftersom de krafter som finns kvar inte behöver läggas på att ta sig iväg hemifrån, kan de istället läggas på själva fysioterapin. Ni behöver inte en remiss för att påbörja fysioterapi. Ifall ni ändå har fått en, kan vi ansöka om FPA ersättningen för er.

I västra nyland kan ni få fysioterapi av följande personer

Anne Lindgren

Fysioterapeut YH

Jag ser alltid människan som den unika helhet vi alla är – där kropp och själ inte går att särskilja. Som fysioterapeut är jag en expert på att motivera och vill alltid hämta med mig positiv energi samt glädje till terapistunden. Det är en härlig känsla då en allvarlig min byts till ett leende eller skratt. Jag har jobba med seniorer i flera år och är övertygad över att rörelse alltid gör gott.

Sebastian Törnblom

Fysioterapeut YH

Det bästa med mitt arbete är att det är mångsidigt och att jag får hjälpa människor. Jag vill förbättra och upprätthålla funktionsförmågan hos mina kunder och stöda deras välmående. I mitt arbete utgår jag från kundens behov och bygger upp klara mål för fysioterapin. Min arbetserfarenhet är huvudsakligen inom geriatrisk och neurologisk fysioterapi.

Som person är jag social och humoristisk som inte tycker att livet alltid behöver tas på största allvar. Min familj och träning har alltid varit viktiga delar av mitt liv. På min fritid håller jag på med löpning och går på gym.

Det är alltid möjligt att få fysioterapi som hembesök även utan en fysioterapiremiss. Med en fysioterapiremiss av en läkare kan man få direktersättning från Kela.

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt