Lohja

Suomen Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa kotikäynteinä Lohjan alueen senioreille.
Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa apua fysioterapiasta riippumatta siitä asuuko asiakas kotona, palvelutalossa tai sairaalassa.
Ikäihmisten kokonaisvaltainen kuntoutus on meille Kotifysiolla erittäin tärkeää. Haluamme olla ikääntyneen kuntoutujan tukena kaikin mahdollisin keinoin, joten kuuntelemme ja olemme aidosti läsnä koko kuntoutuksen kaaren ajan. Olemme tehneet fysioterapian kotikäynnit asiakkaalle helpoksi. Asiakkaan ei tarvitse valmistella itse mitään fysioterapian kotikäyntiä varten, vaan fysioterapeuttimme huolehtii kaiken kotikuntoutuksen suunnittelusta, tavoitteista sekä mahdollisista kelakorvauksista. Otamme fysioterapian kotikäynnille mukaan kaiken kotikuntoutukseen tarvittavat välineet. Voimme myös tarvittaessa hankkia asiakkaalle välineet omatoimista kuntoutusta varten. Tavoitteenamme on saada palvelu asiakkaalle mahdollisimman helposti saataville ja aktivoida asiakas kuntoutumaan mahdollisimman tehokkaasti. Tähän paras tapa on tehdä kuntoutuminen omassa tutussa elinympäristössä, jolloin asiakas on vastaanottavaisimmillaan.

Lohja alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Anne Lindgren

Fysioterapeutti AMK

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Nautin työstäni senioreiden parissa, koska tiedän tekeväni arvokasta työtä heidän arjessa jaksamisen eteen. Olen erikoistunut huimausoireiden tutkimiseen ja hoitoon.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Länsi-Uusimaa ja Lohja alueella on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt