Nummela

Suomen Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa kotikäynteinä Nummelan alueen senioreille.
hiidenvesi lake in Finland, Nummela
Tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuuden fysioterapiapalveluihin riippumatta siitä asuuko asiakas kotona tai palvelutalossa.
Kun asiakkaan toimintakyky heikkenee on tärkeää hakeutua fysioterapiaan. Teemme kuntoutuksen helpoksi asiakkaalle tulemalla asiakkaan luokse. Näin voidaan keskittyä fysioterapian sisältöön, kun asiakkaan ei tarvitse käyttää voimavarojaan tullakseen vastaanotolle, me tulemme asiakkaan luokse. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan, joten asiakkaan ei tarvitse valmistella muuta kuin pieni tila, jossa kuntoutus voidaan suorittaa. Fysioterapiaan et tarvitse lähetettä. Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan, asiakkaan on mahdollista saada suorakorvausta Kelalta.

Vihdin alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Iiro Leinonen

Fysioterapeutti AMK Koulutettu Hieroja

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Nautin työstäni senioreiden parissa, koska tiedän tekeväni arvokasta työtä heidän arjessa jaksamisen eteen. Olen erikoistunut huimausoireiden tutkimiseen ja hoitoon.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Nummelassa ja Vihdin alueella on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt