FitNord Cyclo 300 Kuntopyörä

FitNord Cyclo 300 -kuntopyörä on oikea valinta, kun etsit tyylikästä, tukevarunkoista kuntopyörää hyvällä polkutuntumalla. Laitteen vahvuudet ovat erityisen tukeva runko, edistyneet treeniohjelmat, helppokäyttöinen näyttöpaneeli ja tyylikäs virtaviivainen muotoilu.

+ Erittäin korkea asiakastyytyväisyys
+ Hintaluokan tukevin rakenne
+ Hintaluokan paras istuin- ja polkutuntuma
+ Kuntopyörien kattavin 3 vuoden takuu (vastaavissa 1-2 vuotta)
+ Kehutuin ulkonäkö
+ Helppokäyttöisin sähköohjattu kuntopyörä
+ Toimintavarmin (hintaluokassaan vähiten takuuhuoltoja)

FitNord Cyclo 300-kuntopyörän satulaa voi säätää korkeussuunnan lisäksi myös eteen ja taakse, joten miellyttävä treeniasento löytyy monen mittaisille polkijoille. Käsikahvoissa sijaitsevat sykeanturit ovat pitkät, joten käsiä ei tarvitse erikseen asetella tiettyyn kohtaan sykkeen selvittämiseksi. Cyclon satula on hiukan tavallista kuntopyörän satulaa kovempi ja muotoillumpi, joten istumistuntuma on erittäin miellyttävä. Cyclo 300 -kuntopyörän siirtäminen on vaivatonta edessä olevien siirtopyörien avulla.

Ohjelmia on yhteensä 13, johon sisältyy neljä itse ohjelmoitavaa treeniä. Hintaluokassaan poikkeuksellisena ominaisuutena on 4 kpl sykeohjelmia, joissa vastus säätyy automaattisesti sykkeen mukaan. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja nousujohteisen aerobisen kunnon kehityksen, eikä samalle vastustasolle tule jämähdettyä kunnon kasvaessa!

Valitse Fitnord Cyclo 300, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Tukevuus ja vakaus
  2. Hyvät säätömahdollisuudet
  3. Helppokäyttöinen näyttöpaneeli
  4. Sykkeen mukaan automaattisesti säätyvät ohjelmat

699.00 (sis. alv. 24%)

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt