Suomen Kotifysio – mistä kaikki alkoi

Helsingin Kotifysio on nykyään Suomen Kotifysio. Nimen olemme vaihtaneet vuonna 2019 sillä missiomme on parantaa senioreiden kotikuntoutusta koko Suomessa. Meille ei ole väliä asuuko ihminen kotona, palveluasunnossa tai jossain muualla. Olemme perheyritys, jonka omistaa ja jota vetää kolme veljestä.

Minä, Patrick olen nuorin ja yhdessä isoveljieni Andreaksen ja Mathiasin kanssa haluamme tehdä senioreiden kuntoutuksesta mielenkiintoista. Idea Helsingin Kotifysiosta syntyi 2011, jolloin huomasin, että on pula fysioterapeuteista, jotka haluavat tehdä senioreiden fysioterapiaa kotikäynteinä kohtuulliseen hintaan. Ideasta toimintaan ja vuonna 2012 aloitti Helsingin Kotifysio toimintansa.

Nimi (Helsingfors Hemfysio / Helsingin Kotifysio) nousi osuvimpana mieleen: mehän teemme fysioterapiaa kotikäynteinä Helsingissä, joten miksi ei Helsingin Kotifysio?

Olemme olleet mukana parantamassa tuhansien ihmisten fyysistä toimintakykyä, mutta ei saa unohtaa sitä, että kutsumme fysioterapiaamme sosiaaliseksi fysioterapiaksi.

Mitä sosiaalinen fysioterapia oikeastaan tarkoittaa? Meille se tarkoittaa sitä, että haluamme nähdä ihmiset kokonaisuutena ja haluamme, että seniorimme voivat hyvin sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja aiomme jatkaa omaa kehittymistämme sekä senioreiden kuntoutuksen kehittämistä.

Terveisin, Yrittäjä, Fysioterapeutti / TJ Patrick Eriksson

Sopisiko fysioterapian kotikäynti sinulle? Ota yhteyttä!