ESPOON FYSIOTERAPIAN

YHTEYSTIEDOT – OTA YHTEYTTÄ

Patrick Eriksson
Fysioterapeutti

Soita +358 40 152 6501

Espoon alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Sebastian Törnblom

Iiro Leinonen

Isabella Wikström

Fysioterapiaa kotikäyntinä Espoossa on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Missä Suomen Kotifysio tekee fysioterapian kotikäyntejä?

Suomen Kotifysion fysioterapeutit tekevät yksilöllisiä fysioterapiakäyntejä niin kodeissa, palvelutaloissa, hoivakodeissa, sairaaloissa kuin jatkohoitopaikoissakin. Hoivakotien ja muiden palveluasumisen muotojen pitkäaikaisasukkaat hyötyvät yksilöllisestä ohjauksesta ja toimintakykyä ylläpitävästä kuntoutuksesta sekä ryhmätoiminnasta. Ryhmätoimintaa tarjoamme esimerkiksi tuolijumpan muodossa. Palvelutalo- ja sairaalakäyntejä tehdessämme erityisesti muistisairaat voivat jatkaa mieleisen liikunnan harrastamista ja saada iloa ja sosiaalisen kanssakäymisen mahdollisuuden arkeensa.

Fysioterapian tavoitteet

Fysioterapiasta voi hyötyä monissa erilaisissa tilanteissa. Asiakkaan tarpeesta ja tilanteesta riippuen fysioterapeutti ohjaa ja neuvoo harjoitteita, joilla edetään kohti asiakkaan tavoitetta ja päämäärää. Konkreettisia tavoitteita voi olla esim. saunaan pääseminen, tasapainon parantaminen, lihasvoiman lisääminen, kävelykyvyn parantaminen, kehon tai mielen rentoutuminen tai kivun lievittäminen. Keinoina voidaan käyttää voima- ja lihaskunnon harjoittelua, tasapainoharjoittelua, nivelten liikkuvuuden harjoittelua, rentoutusta, venyttelyä, pelejä, ulkoilua, aivojumppaa, käsijumppaa jne.

Fysioterapian yksilöllinen hoitosuunnitelma ja maksuton kartoituskäynti

Fysioterapian kotikäynti suunnitellaan aina jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja toimintakykyyn sopivaksi. Käynnin sisältö muokkautuu jokaiselle yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Fysioterapiajakso aloitetaan maksuttomalla kartoituskotikäynnillä. Kartoituskotikäynnillä tehdään yhdessä toimintakykytesti ja laaditaan hoitosuunnitelma ja sen tavoitteet. Fysioterapian tavoitteena voi esimerkiksi olla toimintakyvyn ylläpitäminen tai parantaminen, leikkauksesta kuntoutuminen tai kotona pärjääminen mahdollisimman pitkään.

Kenelle fysioterapia sopii ja minkälainen on oikeanlainen fysioterapia?

Fysioterapiakotikäynti sopii erinomaisesti esimerkiksi 

 • senioreille
 • leikkaukseen menevälle
 • leikkauksesta toipuvalle
 • liikuntarajoitteisille
 • aivoverenkiertohäiriön sairastaneille henkilöille

Fysioterapialla pyritään toimintakyvyn ylläpitoon ja sen palauttamiseen mahdollisimman hyvälle tasolle.

Fysioterapiasta voi erityisesti olla hyötyä

 • tapaturmien jälkeen
 • sairauksien jälkeen
 • aivoverenkiertohäiriöiden jälkeen
 • ennen leikkausta
 • leikkauksen jälkeen
 • tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa
 • toimintakyvyn ylläpidossa ja parantamisessa

Kotikäyntifysioterapialla Suomen Kotifysio haluaa myös mahdollistaa arvokkaan ikääntymisen, johon kuuluu mm. liikkumisen ja harjoittelun mahdollisuuksien luominen kunnosta tai asuinpaikasta riippumatta. Suomen Kotifysion fysioterapeutit testaavat, mittaavat ja arvioivat kotikäyntiasiakkaiden toimintakykyä. Fysioterapeutit tekevät kuntoutusohjelman asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kuntoutuksessa hyödynnetään menetelmiä, jotka pohjautuvat tieteellisiin tutkimuksiin ja tietotaitoon.

Espoolaisten kokemuksia tekemästämme fysioterapiasta

Christina Ö, 81 v.

”Tosi mukavia fysioterapeutteja. Fysioterapia on parantanut kävelyä ja seisomaannousemista. Se on saanut minut myös uskaltautumaan rappusiin jälleen.” 

Lars, 86 v.

”Fysioterapia on ollut tarpeellista ja hyödyllistä. Nykyään minun on helpompi kävellä ja liikkua. Liikkuvuus on lisääntynyt.” 

Anna-Liisa, 93 v.

”Minulla on spinaalistenoosi, joka vie tuntoa jaloista. Olen huomannut, että fysioterapiasta on hyötyä, että pysyn edes tämmöisessä kunnossa. Ja on se psyykkinenkin juttu: kotifysioterapeutit on ihania ihmisiä!” 

Fysioterapian kotikäyntihinnasto Espoon alueella

 • 45 minuutin fysioterapiakotikäynti – 62 € + matkakulut max. 19€
 • 45 minuutin hierontakäynti – 62 € + matkakulut max. 19€

Matkakulut määräytyvät aluehinnoittelun mukaan. Käynti tulee halvemmaksi, mikäli liikumme alueella jo ennestään. Tämän takia pyrimme saamaan saman alueen asukkaat samoille päiville, jolloin pystymme säilyttämään kilpailukykyisen hinnoittelumme!

Kysykää lisätietoa hinnoista tai tarjousta, mikäli kotikäyntiasiakas asuu palvelutalossa. Meillä on useiden palvelutalojen kanssa käytössä sopimushinnasto tai mikäli tarvitsette hierontaa toimistolle/kotiin ja asiakkaita on enemmän kuin yksi.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille luoksesi! Soita 040 152 6501 tai täytä lomake.

  Fysioterapian kotikäyntialueet Espoon alueella

  Teemme fysioterapia kotikäyntejä joustavasti Espoossa yksityisiin koteihin, palvelutaloihin, hoivakoteihin, sairaaloihin jne. Tavoitteena on, että kaikilla olisi mahdollisuus saada fysioterapiaa ja siksi tulemme asiakkaan luokse, asuinpaikasta riippumatta. Kun asiakkaan toimintakyky kohtaa haasteita, on parempi, että fysioterapia tehdään asiakkaan kotona, sairaalassa tai palvelutalossa. Tällöin asiakkaalle jää voimavaroja, energiaa ja resursseja harjoitteluun ja kuntoutumiseen, eikä kaikki energia mene toimipisteelle matkustamiseen.

  Liikumme joustavasti arkipäivisin klo 9-18 välillä jokaisessa Espoon seitsemässä suurpiirissä. Erittäin aktiivisesti liikumme Suur-Tapiolan alueella. Matkakulut määräytyvät aluehinnoittelun mukaan. Käynti tulee halvemmaksi, mikäli liikumme alueella jo ennestään. Tämän takia pyrimme saamaan saman alueen asukkaat samoille päiville, jolloin pystymme tarjoamaan edullisen hinnoittelun!

  Suomen Kotifysion arvot

  Tasa-arvo & mahdollisuus

  Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saada fysioterapiaa kunnosta ja asuinpaikasta riippumatta.

  Auttaminen & muutoksen mahdollistaminen

  Halu auttaa ja aikaansaada muutosta asiakkaidemme elämässä. Haluamme parantaa ihmisten fyysistä sekä psyykkistä elämänlaatua ja toimintakykyä.

  Yksilöllinen kohtaaminen

  Jokainen tapaaminen on yksilöllinen. Huomioimme sosiaalisen kanssakäymisen merkityksen ja toteutamme yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.