POHJANMAAN FYSIOTERAPIAN

YHTEYSTIEDOT – OTA YHTEYTTÄ

Patrick Eriksson
Fysioterapeutti

Soita +358 40 152 6501

Pohjanmaan alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Patrick Eriksson

Kim Snickars

Fysioterapiaa kotikäyntinä Pohjanmaalla on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Missä Suomen Kotifysio tekee fysioterapian kotikäyntejä?

Suomen Kotifysio tekee yksilöllisiä fysioterapiakäyntejä palvelutaloissa, hoivakodeissa, sairaaloissa sekä jatkohoitopaikoissa. Hoivakotien ja muiden palveluasumisen muotojen pitkäaikaisasukkaat hyötyvät yksilöllisestä ohjauksesta ja toimintakykyä ylläpitävästä kuntoutuksesta sekä ryhmätoiminnasta, jota myöskin tarjoamme esimerkiksi tuolijumpan muodossa. Palvelutalo- tai sairaalakäyntinä erityisesti muistisairaat voivat jatkaa liikunnan harrastamista ja saada iloa ja sosiaalisen kanssakäymisen mahdollisuuden arkeensa.

Fysioterapian tavoitteet

Fysioterapiaa tarvitaan monissa erilaisissa tilanteissa. Tarpeesta ja tilanteesta riippuen fysioterapeutti ohjaa ja neuvoo asiakkaalle harjoitteita, joilla edetään kohti yhdessä sovittua tavoitetta tai päämäärää. Konkreettisia tavoitteita voi olla esim. mökille pääseminen, tasapainon parantaminen, lihasvoiman kohentuminen, kävelyn varmuuden lisääntyminen, rentoutuminen tai kivun lievittäminen. Keinoina voidaan käyttää voima- ja lihashallintaharjoittelua, tasapainoharjoittelua, liikkuvuusharjoittelua, rentoutusta, venyttelyä, mobilisointia, pelejä, ulkoilua, aivojumppaa jne.

Fysioterapian yksilöllinen hoitosuunnitelma ja maksuton kartoituskäynti

Fysioterapia kotikäynti suunnitellaan aina kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja sen sisältö muokkautuu ollen yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Fysioterapia aloitetaan maksuttomalla kartoituskotikäynnillä, jolloin tehdään yhdessä toimintakykytesti ja laaditaan hoitosuunnitelma ja sen tavoitteet. Fysioterapian tavoitteena voi esimerkiksi olla toimintakyvyn ylläpitäminen, leikkauksesta kuntoutuminen tai kotona pärjäämisen varmistaminen.

Kenelle fysioterapia sopii ja minkälainen on oikeanlainen fysioterapia?

Fysioterapiakotikäynti sopii erinomaisesti esimerkiksi

 • senioreille
 • leikkaukseen menevälle
 • leikkauksesta toipuvalle
 • liikuntarajoitteisille
 • aivoverenkiertohäiriön sairastaneille henkilöille

Fysioterapialla pyritään toimintakyvyn ylläpitoon ja sen palauttamiseen mahdollisimman hyvälle tasolle.

Fysioterapiasta voi erityisesti olla hyötyä

 • tapaturmien jälkeen
 • sairauksien jälkeen
 • aivoverenkiertohäiriöiden jälkeen
 • ennen leikkausta
 • leikkauksen jälkeen
 • tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa
 • toimintakyvyn ylläpidossa ja parantamisessa

Tulemme asiakkaan luokse silloin kun hänelle parhaiten sopii klo 9-18 välillä arkipäivisin. Fysioterapiaa on tilanteen mukaan hyvä ottaa jaksona tai jatkuvana yhden, tai useamman kerran viikossa. Pyrimme siihen, että kotikäynnillä kävisi aina samat tutut fysioterapeutit. Fysioterapian aloittamisesta ja jatkamisesta sovimme tarvittaessa omaisten tai asiainhoitajan/edunvalvojan kanssa.

Arvomaailmamme tehdessämme fysioterapian kotikäyntejä

 • Tasa-arvo & mahdollisuus – Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saada fysioterapiaa kunnosta ja asuinpaikasta riippumatta.
 • Auttaminen & muutoksen mahdollistaminen – Halu auttaa ja aikaansaada muutosta asiakkaidemme elämässä. Haluamme parantaa ihmisten fyysistä sekä psyykkistä elämänlaatua. Y
 • Yksilöllinen kohtaaminen – Jokainen tapaaminen on yksilöllinen. Huomioimme sosiaalisen kanssakäymisen merkityksen ja toteutamme yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Kokemuksia tekemästämme fysioterapiasta

Christina Ö, 81 v.

”Tosi mukavia fysioterapeutteja. Fysioterapia on parantanut kävelyä ja seisomaannousemista. Se on saanut minut myös uskaltautumaan rappusiin jälleen.”

Lars, 86 v.

”Fysioterapia on ollut tarpeellista ja hyödyllistä. Nykyään minun on helpompi kävellä ja liikkua. Liikkuvuus on lisääntynyt.”

Anna-Liisa, 93 v.

”Minulla on spinaalistenoosi, joka vie tuntoa jaloista. Olen huomannut, että fysioterapiasta on hyötyä, että pysyn edes tämmöisessä kunnossa. Ja on se psyykkinenkin juttu: kotifysioterapeutit on ihania ihmisiä!”

Fysioterapian kotikäyntihinnasto Pohjanmaan alueella

 • 45 minuutin fysioterapiakotikäynti – 62 €
 • 45 minuutin hierontakäynti – 62 €

Matkakulut määräytyvät aluehinnoittelun mukaan. Käynti tulee halvemmaksi, mikäli liikumme alueella jo ennestään. Tämän takia pyrimme saamaan saman alueen asukkaat samoille päiville, jolloin pystymme säilyttämään kilpailukykyisen hinnoittelumme!

Kysykää lisätietoa hinnoista tai tarjousta, mikäli kotikäyntiasiakas asuu palvelutalossa. Meillä on useiden palvelutalojen kanssa käytössä sopimushinnasto tai mikäli tarvitsette hierontaa toimistolle/kotiin ja asiakkaita on enemmän kuin yksi.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille luoksesi! Soita 040 152 6501 tai täytä lomake.

  Fysioterapian kotikäyntialueet Pohjanmaan alueella

  Teemme fysioterapia kotikäyntejä joustavasti Pohjanmaan seudulla yksityisiin koteihin, palvelutaloihin, hoivakoteihin, sairaaloihin jne. Tavoitteemme on, että kaikilla olisi mahdollisuus saada fysioterapiaa ja siksi tulemme asiakkaan luokse, asuinpaikasta riippumatta. Kun asiakkaan toimintakyky kohtaa haasteita, on parempi, että fysioterapia tehdään asiakkaan kotona, sairaalassa tai palvelutalossa. Tällöin asiakkaalle jää voimavaroja, energiaa ja resursseja harjoitteluun ja kuntoutumiseen, eikä kaikki energia mene toimipisteelle matkustamiseen.

  Liikumme joustavasti arkipäivisin klo 9-18 välillä kaikissa Pohjanmaan suurpiireissä.  Käynti tulee halvemmaksi, mikäli liikumme alueella jo ennestään. Tämän takia pyrimme saamaan saman alueen asukkaat samoille päiville, jolloin pystymme säilyttämään edullisen hinnoittelumme!