VANTAAN FYSIOTERAPIAN

YHTEYSTIEDOT – OTA YHTEYTTÄ

Patrick Eriksson
Fysioterapeutti

Soita +358 40 152 6501

Vantaan alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Sebastian Törnblom

Iiro Leinonen

Isabella Wikström

Kim Harju

Josefine Sundqvist

Linnea Kalk

Fysioterapiaa kotikäyntinä Vantaalla on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Missä Suomen Kotifysio tekee fysioterapian kotikäyntejä?

Kun asiakkaan toimintakyky kohtaa haasteita, on parempi, että fysioterapia tehdään asiakkaan kotona, sairaalassa tai palvelutalossa, jolloin hänelle jää voimavaroja ja energiaa itse harjoitteluun ja kuntoutumiseen, eivätkä voimavarat hiivu vastaanotolle pääsemiseen. Kotikäyntifysioterapialla Suomen Kotifysio haluaa myös mahdollistaa arvokkaan ikääntymisen, johon kuuluu mm. liikkumisen ja harjoittelun mahdollisuuksien luominen kunnosta tai asuinpaikasta riippumatta. Liikumme laajasti Vantaan alueella.

Fysioterapian tavoitteet

Fysioterapeutin tekemällä kotikäynnillä on monia hyötyjä etenkin senioreille, muistisairaille, leikkaukseen meneville tai leikkauksesta toipuville ja aivoverenkiertohäiriön sairastaneille. Jos asiakkaalla on lähete, pohjataan keskustelut ja suunnitelmat lääkärin asettamiin fysioterapian tavoitteisiin. Sovimme kuitenkin kotikäyntiasiakkaan ja hänen omaistensa kanssa yksilölliset, merkitykselliset ja tarkoituksenmukaiset tavoitteet, joita kohden työskentelemme yhdessä. Kotikäyntifysioterapia voi pitää sisällään lihasvoima- ja liikkuvuusharjoitteita, tasapainoharjoituksia, kävelyharjoituksia, muistiharjoituksia sekä erilaisia kivunlievityshoitoja. Tämä voi pitää sisällään esim. hierontaa, manuaalista käsittelyä tai fysikaalista hoitoa.

Fysioterapian yksilöllinen hoitosuunnitelma ja maksuton kartoituskäynti

Fysioterapian kotikäynti suunnitellaan aina kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja sen sisältö muokkautuu ollen yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Fysioterapia aloitetaan maksuttomalla kartoituskotikäynnillä, jolloin tehdään yhdessä toimintakykytesti ja laaditaan hoitosuunnitelma ja sen tavoitteet. Fysioterapian tavoitteena voi esimerkiksi olla toimintakyvyn ylläpitäminen, leikkauksesta kuntoutuminen tai kotona pärjäämisen varmistaminen.

Kenelle fysioterapia sopii ja minkälainen on oikeanlainen fysioterapia?

Fysioterapiakotikäynti sopii erinomaisesti esimerkiksi

 • senioreille
 • leikkaukseen menevälle
 • leikkauksesta toipuvalle
 • liikuntarajoitteisille
 • aivoverenkiertohäiriön sairastaneille henkilöille

Fysioterapialla pyritään toimintakyvyn ylläpitoon ja sen palauttamiseen mahdollisimman hyvälle tasolle.

Fysioterapiasta voi erityisesti olla hyötyä

 • tapaturmien jälkeen
 • sairauksien jälkeen
 • aivoverenkiertohäiriöiden jälkeen
 • ennen leikkausta
 • leikkauksen jälkeen
 • tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa
 • toimintakyvyn ylläpidossa ja parantamisessa

Tulemme asiakkaan luokse silloin kun hänelle parhaiten sopii klo 9-18 välillä arkipäivisin. Fysioterapiaa on tilanteen mukaan hyvä ottaa jaksona tai jatkuvana yhden, tai useamman kerran viikossa. Pyrimme siihen, että kotikäynnillä kävisi aina samat tutut fysioterapeutit. Fysioterapian aloittamisesta ja jatkamisesta sovimme tarvittaessa omaisten tai asiainhoitajan/edunvalvojan kanssa.

Arvomaailmamme tehdessämme fysioterapian kotikäyntejä

 • Tasa-arvo & mahdollisuus – Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saada fysioterapiaa kunnosta ja asuinpaikasta riippumatta.
 • Auttaminen & muutoksen mahdollistaminen – Halu auttaa ja aikaansaada muutosta asiakkaidemme elämässä. Haluamme parantaa ihmisten fyysistä sekä psyykkistä elämänlaatua. Y
 • Yksilöllinen kohtaaminen – Jokainen tapaaminen on yksilöllinen. Huomioimme sosiaalisen kanssakäymisen merkityksen ja toteutamme yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Fysioterapian kotikäyntihinnasto Vantaan alueella

 • 45 minuutin fysioterapiakotikäynti – 62 € + matkakulut max. 19€
 • 45 minuutin hierontakäynti – 62 € + matkakulutmax. 19€

Matkakulut määräytyvät aluehinnoittelun mukaan. Käynti tulee halvemmaksi, mikäli liikumme alueella jo ennestään. Tämän takia pyrimme saamaan saman alueen asukkaat samoille päiville, jolloin pystymme säilyttämään kilpailukykyisen hinnoittelumme!

Kysykää lisätietoa hinnoista tai tarjousta, mikäli kotikäyntiasiakas asuu palvelutalossa. Meillä on useiden palvelutalojen kanssa käytössä sopimushinnasto tai mikäli tarvitsette hierontaa toimistolle/kotiin ja asiakkaita on enemmän kuin yksi.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille luoksesi! Soita 040 152 6501 tai täytä lomake.

  Fysioterapian kotikäyntialueet Vantaan alueella

  Teemme fysioterapia kotikäyntejä joustavasti Vantaalla yksityisiin koteihin, palvelutaloihin, hoivakoteihin, sairaaloihin, muihin jatkohoitopaikkoihin jne. Tavoitteena on, että kaikilla olisi mahdollisuus saada fysioterapiaa ja siksi tulemme asiakkaan luokse, asuinpaikasta riippumatta. Kun asiakkaan toimintakyky kohtaa haasteita, on parempi, että fysioterapia tehdään asiakkaan kotona, sairaalassa tai palvelutalossa. Tällöin asiakkaalle jää voimavaroja, energiaa ja resursseja harjoitteluun ja kuntoutumiseen, eikä kaikki energia mene toimipisteelle matkustamiseen.

  Liikumme joustavasti arkipäivisin klo 9-18 välillä jokaisessa Vantaan seitsemässä suuralueessa. Erittäin aktiivisesti liikumme mm. Myyrmäen ja Korson suuralueilla. Matkakulut määräytyvät aluehinnoittelun mukaan. Käynti tulee halvemmaksi, mikäli liikumme alueella jo ennestään. Tämän takia pyrimme saamaan saman alueen asukkaat samoille päiville, jolloin pystymme tarjoamaan mahdollisimman edullisen hinnoittelun!