Lahti

Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa ikäihmisille

kotikäynteinä Lahden alueella

Kotifysio tekee fysioterapiaa kotikäynteinä senioreille. Haluamme varmistaa sen, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus saada fysioterapiaa. Fysioterapian tavoitteena voi olla ylläpitää yleistä toimintakykyä, edistää leikkauksen jälkeistä kuntoutumista tai varmistaa kotona pärjäämistä. Tämän mahdollistamme kotikäynnein.

Fysioterapia kotikäynti suunnitellaan aina kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja sen sisältö muokkautuu ollen yksilöllinen ja kokonaisvaltainen.

Fysioterapia aloitetaan maksuttomalla kartoituskotikäynnillä, jolloin teemme yhdessä toimintakykytestin ja laadimme hoitosuunnitelman ja sen tavoitteet. Kotikäynti-fysioterapiaa on saatavilla sekä lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä käynnistä on mahdollisuus saada Kelan suorakorvausta.

Lahden alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Kim Harju

Fysioterapeutti AMK

Reipas ja määrätietoinen fysioterapeutti, joka laittaa laiskimpaankin senioriin vipinää. Minun käsittelyssä kukaan ei pääse helpolla. Tykkään jutella senioreiden kanssa enkä ole niin totinen kuin miltä kuulostan. Omat mieltymykseni ovat kestävyysurheilu, autot ja erikoisoluet.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Helsingissä on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä