Länsi-Uusimaa

Suomen Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa kotikäynteinä Länsi-Uudenmaan alueen ikäihmisille. Kotifysio haluaa tarjota mahdollisuuden fysioterapiaan kaikille, jotka sitä tarvitsevat.
Tämä on mahdollista kotikäyntien avulla. Kun asiakkaan toimintakyky heikkenee on tärkeää hakeutua fysioterapiaan. Kotifysio tarjoaa mahdollisuuden fysioterapiaan asiakkaan kotona, palvelutalossa tai sairaalassa. Näin voidaan keskittyä fysioterapian sisältöön, kun asiakkaan käyttää voimavarojaan tullakseen vastaanotolle, me tulemme asiakkaan luokse. Fysioterapiaan et tarvitse lähetettä. Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan on mahdollista saada suorakorvausta Kelalta.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Länsi-Uudellamaalla arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on hyödyllistä kerran tai esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, jaksossa tai jatkuvasti. Olemme yhteydessä omaisten/edunvalvojan kanssa fysioterapiasta, sen aloittamisesta ja jatkosta. Fysioterapia kotikäynnin hinta on 69€/45min (sis. matkakustannukset). Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan, on mahdollista saada kelakorvaus (6-14€/kerta) riippuen lähetteen määräyksestä ja fysioterapian kestosta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai olisit kiinnostunut fysioterapiasta itsellesi tai omaiselle. Jos hieronta kiinnostaa otathan yhteyttä, niin saat tarjouksen ja hintatiedot.

Länsi-Uusimaa alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Iiro Leinonen

Fysioterapeutti AMK Koulutettu Hieroja

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Nautin työstäni senioreiden parissa, koska tiedän tekeväni arvokasta työtä heidän arjessa jaksamisen eteen. Olen erikoistunut huimausoireiden tutkimiseen ja hoitoon.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Länsi-Uusimaa ja Vihdin alueella on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä