Toimitus- ja maksuehdot

Maksutavat

Maksun voit hoitaa helposti Klarna-maksupalvelua käyttämällä. Voit maksaa joko osa-maksulla tai suoraan verkkopankissa verkkomaksulla.

Klarna Osta nyt – maksa myöhemmin!

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin. Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 14 päivää tavaroiden lähettämisestä. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi!

Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: Klarnan kuluttajille tarjoama ostajan turva.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään 1-7 seuraavan arkipäivän aikana, jos tuotteen sivulla ole ilmoitettu muuta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Minimitilaus / Toimituskulut

Verkkokaupassa ei ole minimitilausrajaa. Tilauksiin lisäämme postituskulut painon mukaan. Lopulliset postituskulut näkyvät kassalla.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin 1-3 seuraavan arkipäivän aikana. Tämä koskee vain perusvalikoim an tuotteita. Räätälöityjen tuotteiden toimitusajat sovitaan eriks een. Jos sinulla on kiire tilauksen kanssa, otathan yhteyttä sähk öpostilla, osoitteeseen: info@kotifysio.fi.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava Three E. Champs Oy Ab:n kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta tai saapumisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@kotifysio.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Ainoastaan vial linen tuote on palautettavissa. Kaikki tuotteemme ovat hygieniatuotteita, jonka vuoks i tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Räätälöityien tuotteiden palautus ei ole mandollista, jos tuotteessa ei ole vikaa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset Valitettavasti Posti, huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ei aina onnis tu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän taida on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mandolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys, kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta info@kotifysio.fi tai puhelimella numerosta +358 40 152 6501.