Kotifysion tiimi

Isabella Wikström

Fysioterapeutti AMK

Hei! Nimeni on Isabella ja olen koko työurani aikana työskennellyt senioreiden parissa. Tykkään liikkua luonnossa ja kokea uusia asioita. Fysioterapeuttina tykkään katsoa kokonaisuutta ja miten asiat vaikuttavat toisiinsa. Parasta senioreiden kassa työskentelyssä on ilo heidän silmissään käynnin jälkeen ja se tunne kun on tehnyt positiivisen vaikutuksen heidän päivään.

Patrick Eriksson

Yrittäjä ja fysioterapeutti AMK

Yrittäjänä haluan aktiivisesti parantaa senioreiden mahdollisuuksia monipuoliseen elämään, sekä luoda työyhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy ja voi hyvin.

Fysioterapia on tärkeä osa senioreiden arkea ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman hyvän kokonaisuuden. Olen aktiivinen ja minulla on aina jokin projekti työn alla.

Jonathan Nars

Fysioterapeutti AMK

Koulutettu Hieroja

Fysioterapialla on merkittävä rooli senioreille, jotta he voivat pärjätä niin itsenäisesti kuin mahdollista ja haluan olla osa sitä. Minulle on tärkeää, että meillä on hauskaa yhdessä, jotta voimme edistää terveyttä.

Timo Kappa

Fysioterapeutti AMK

Koulutettu Hieroja

Olen Timo ja työskennellyt terveysalalla vuodesta 2012 asti, koulutukseltani olen urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Työntekoani motivoi aito halu auttaa asiakkaita omana persoonanani. Eniten työssäni palkitsee onnistumisen tunne, joka ilmenee asiakkaan positiivisena kokemuksena. Mitä kivuttomampi, liikkuvampi ja terveempi keho; sen paremmin me kaikki täällä voimme. Teen fysioterapian kotikäyntejä Turussa ja Varsinais-Suomen alueella

Kim Harju

Fysioterapeutti AMK

Reipas ja määrätietoinen fysioterapeutti, joka laittaa laiskimpaankin senioriin vipinää. Minun käsittelyssä kukaan ei pääse helpolla. Tykkään jutella senioreiden kanssa enkä ole niin totinen kuin miltä kuulostan. Omat mieltymykseni ovat kestävyysurheilu, autot ja erikoisoluet.

Martina Back-Osmani

Fysioterapeutti AMK Geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutus Opiskelija Vanhustyön YAMK

Linnea Kalk

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja lukemattomat uudet mahdollisuudet. Olen työssäni (/ihmisenä) innostava/motivoiva, ymmärtäväinen ja määrätietoinen. Tavoitteenani on rohkaista ja antaa onnistumisen tunteita. Pidän telinevoimistelusta, tanssista ja ratsastuksesta. Lempi harjoitukseni on soutu kuminauhalla joka vahvistaa ylävartaloa ja samalla ryhtiä.

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja, että saan auttaa ihmisiä. Haluan parantaa ja ylläpitää asiakkaideni toimintakykyä ja liikkumista, sekä tukea heidän hyvinvointiaan. Teen tämän asiakaslähtöisesti fysioterapeuttisin keinoin, jossa laaditaan selkeät tavoitteet kuntoutukselle. Minulla on kokemusta erityisesti geriatrisesta ja neurologisesta fysioterapiasta.

Olen sosiaalinen ja huumorintajuinen ja jonka mielestä elämä ei ole aina niin vakavaa. Perheeni ja liikunta ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja käyn kuntosalilla.

Jannica Winqvist

Fysioterapeutti AMK

Keskeisiä arvoja fysioterapeuttityössäni on asiakkaan kiireetön kohtaaminen ja asiakkaalle tarkoituksenmukainen fysioterapiasuunnitelma.
Haluan olla tukemassa ikääntyneiden kunnioittavaa kohtaamista, erityisesti muistisairaiden ja elämän loppuvaiheessa olevien. Omassa kodissa tehtynä fysioterapialla on erityinen merkitys ja monelle turvallinen askel kohti liikkuvampaa arkea. Olen erityisesti kiinnostunut psyykisen hyvinvoinnin vaikutuksesta fyysiseen toimintakykyyn ja huomioin tämän kaikessa asiakastyössäni.

Kim Snickars

Fysioterapeutti AMK Liikuntalääketieteen kandidaatti

Nimeni on Kim Snickars. Teen fysioterapia kotikäyntejä Pohjanmaan alueella. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Sekä menetelmistä, joilla on mahdollista parantaa kehon eri osa-alueita niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin. Fysioterapiatutkinnon lisäksi olen kouluttautunut liikuntalääketieteen, liikuntapsykologian ja liikuntafysiologian kandidaatiksi. Olen ilolla mukana auttamassa Pohjanmaan senioreita vahvempaan ja liikkuvampaan elämään.

Anna Jutila

Fysioterapeutti AMK

Toimintaterapeutti AMK

Koulutettu Hieroja

Luova, energinen urheilija joka on valinnut fysioterapeutin ammattia koska haluan tukea yksilöitä olemaan aktiivisia sekä ylläpitää ja edistää heidän terveytensä harjoittelemalla, kuntouttamalla ja toiminnan kautta.

Sandra Tallqvist

Asiakaspalvelija

Viihdyn parhaiten työssä, jossa saan auttaa muita ja tehdä monipuolisia tehtäviä. Vaikka en itse ole opiskellut fysioterapiaa, minua kuitenkin kiehtoo, kuinka suuri vaikutus liikunnalla on yleishyvinvointiin, ja varsinkin aivojen ja fyysisen aktiivisuuden yhteys toisiinsa. Vapaa-ajalla opiskelen, laulan kuorossa ja olen paljon ulkona luonnossa.

Anne Lindgren

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapeuttina kohtaan aina asiakasta kokonaisvaltaisesti, huomioiden kehon ja mielen jatkuva yhteys. Olen hyvä motivoimaan ja tuon aina positiivista energiaa ja iloa harjoituksiin. Paras tunne kohtaamisessa on kun huomaa että asiakkaan mielialassa tapahtuu käänne ja näen hymyn tai naurahduksen vakavan ilmeen sijasta. Olen työskennellyt senioreiden kanssa monta vuotta ja mottoni on että liike on aina hyväksi.

Rickard Byggmästar

Fysioterapeutti AMK

Koulutettu lähihoitaja

Ikääntyneen ihmisen lihaskunnon kohottaminen on erityisosaamiseni ja suuri innostukseni. Fysioterapeuttina tavoitteeni on se, että ikäihminen avullamme pystyy parantamaan elämänlaatuaan.

Pidän myös terapian sosiaalisesta puolesta, kun saan kuunnella eri ihmisten elämäntarinaa ja mietteitä. Vapaa-ajalla harrastan painavien painojen nostelua ja luonnossa seikkailemista. Iloitsen sitä, että saan olla mukana kehittämässä vahvempaa Pohjanmaata.

Krista Iskala

Fysioterapeutti AMK

Anna Westerlund

Fysioterapeutti AMK

Malena Fromholdt

Fysioterapeutti AMK

Tobias Lillqvist

Fysioterapeutti AMK

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä