Kotifysion tiimi

Isabella Wikström

Fysioterapeutti AMK

Hei! Nimeni on Isabella ja olen koko työurani aikana työskennellyt senioreiden parissa. Tykkään liikkua luonnossa ja kokea uusia asioita. Fysioterapeuttina tykkään katsoa kokonaisuutta ja miten asiat vaikuttavat toisiinsa. Parasta senioreiden kassa työskentelyssä on ilo heidän silmissään käynnin jälkeen ja se tunne kun on tehnyt positiivisen vaikutuksen heidän päivään.

Patrick Eriksson

Yrittäjä ja fysioterapeutti AMK

Yrittäjänä haluan aktiivisesti parantaa senioreiden mahdollisuuksia monipuoliseen elämään, sekä luoda työyhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy ja voi hyvin.

Fysioterapia on tärkeä osa senioreiden arkea ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman hyvän kokonaisuuden. Olen aktiivinen ja minulla on aina jokin projekti työn alla.

Jonathan Nars

Yrittäjä ja fysioterapeutti AMK

Fysioterapialla on merkittävä rooli senioreille, jotta he voivat pärjätä niin itsenäisesti kuin mahdollista ja haluan olla osa sitä. Minulle on tärkeää, että meillä on hauskaa yhdessä, jotta voimme edistää terveyttä.

Iiro Leinonen

Fysioterapeutti AMK Koulutettu Hieroja

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Nautin työstäni senioreiden parissa, koska tiedän tekeväni arvokasta työtä heidän arjessa jaksamisen eteen. Olen erikoistunut huimausoireiden tutkimiseen ja hoitoon.

Kim Harju

Fysioterapeutti AMK

Reipas ja määrätietoinen fysioterapeutti, joka laittaa laiskimpaankin senioriin vipinää. Minun käsittelyssä kukaan ei pääse helpolla. Tykkään jutella senioreiden kanssa enkä ole niin totinen kuin miltä kuulostan. Omat mieltymykseni ovat kestävyysurheilu, autot ja erikoisoluet.

Martina Back-Osmani

Fysioterapeutti AMK Geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutus Opiskelija Vanhustyön YAMK

Linnea Kalk

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja lukemattomat uudet mahdollisuudet. Olen työssäni (/ihmisenä) innostava/motivoiva, ymmärtäväinen ja määrätietoinen. Tavoitteenani on rohkaista ja antaa onnistumisen tunteita. Pidän telinevoimistelusta, tanssista ja ratsastuksesta. Lempi harjoitukseni on soutu kuminauhalla joka vahvistaa ylävartaloa ja samalla ryhtiä.

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Jannica Winqvist

Fysioterapeutti AMK

Keskeisiä arvoja fysioterapeuttityössäni on asiakkaan kiireetön kohtaaminen ja asiakkaalle tarkoituksenmukainen fysioterapiasuunnitelma.
Haluan olla tukemassa ikääntyneiden kunnioittavaa kohtaamista, erityisesti muistisairaiden ja elämän loppuvaiheessa olevien. Omassa kodissa tehtynä fysioterapialla on erityinen merkitys ja monelle turvallinen askel kohti liikkuvampaa arkea. Olen erityisesti kiinnostunut psyykisen hyvinvoinnin vaikutuksesta fyysiseen toimintakykyyn ja huomioin tämän kaikessa asiakastyössäni.

Kim Snickars

Fysioterapeutti AMK Liikuntalääketieteen kandidaatti

Nimeni on Kim Snickars. Teen fysioterapia kotikäyntejä Pohjanmaan alueella. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Sekä menetelmistä, joilla on mahdollista parantaa kehon eri osa-alueita niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin. Fysioterapiatutkinnon lisäksi olen kouluttautunut liikuntalääketieteen, liikuntapsykologian ja liikuntafysiologian kandidaatiksi. Olen ilolla mukana auttamassa Pohjanmaan senioreita vahvempaan ja liikkuvampaan elämään.

Anna Jutila

Fysioterapeutti AMK

Toimintaterapeutti AMK

Koulutettu Hieroja

Luova, energinen urheilija joka on valinnut fysioterapeutin ammattia koska haluan tukea yksilöitä olemaan aktiivisia sekä ylläpitää ja edistää heidän terveytensä harjoittelemalla, kuntouttamalla ja toiminnan kautta.

Sandra Tallqvist

Asiakaspalvelija

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä