Veteraanikuntoutus

Fysioterapeutti veteraanille kotiin

Oletko oikeutettu saamaan veteraanikuntoutusta, sotainvalidikuntoutusta tai rintamaveteraanikuntoutusta?

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö palvelusivut ylä

Kenelle ja millä ehdoin

Rintamaveteraanipalveluihin ovat oikeutettuja Suomessa asuvat rintamaveteraanit, jotka ovat osallistuneet vuosien 1939–1945 sotiin ja joille on myönnetty rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus. Kuntoutusta haetaan rintamaveteraanin kotikunnasta.

Saat veteraanikuntoutusta, jos sinulla on rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus sekä lääkärin tai muun hoitohenkilökunnan toteama kuntoutuksen tarve. Mikäli terveydentilasi seuranta on ajan tasalla, et välttämättä tarvitse uutta suositusta kuntoutusta varten.

Lue lisää rintamaveteraanien palveluista.

Veteraanikuntoutus

Veteraanikuntoutusta kotona

Kotifysio on Helsingin Kaupungin hyväksymä palveluntarjoaja, olemme valtuutettuja tarjoamaan kuntoutusta veteraaneille, sotainvalideille sekä rintamalla olleille heidän kotonansa. Mikäli asutte Helsingin ulkopuolella, ottakaa suoraan meihin yhteys, useimmat kaupungit hyväksyvät meidät veteraanikuntoutuksen palveluntarjoajana.

Veteraanikuntoutuksen maksaa valtio, kuntoutujalle ei aiheudu kuntoutuksesta kuluja. Veteraanit ovat viime vuosien ajan saanut jokainen 30 kuntoutuskertaa vuoden sisään käytettäväksi. Veteraanikuntoutuksen palveluntarjoajana toteutamme kuntoutuksen veteraanin kotona.

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla heräsi asiasta kysyttävää.