Yritys

Missiomme on parantaa senioreiden kotikuntoutusta koko Suomessa.

Meille ei ole väliä asuuko ihminen kotona, palveluasunnossa tai jossain muualla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö palvelusivut ylä

Kotifysion arvot

Tasa-arvo & mahdollisuus

Jokaisella ihmisellä on mahdoilisuus saada fysioterapiaa riippumatta kunnosta ja paikasta.

Yksilöllinen kohtaaminen

Jokainen tapaaminen on yksilöllinen. Huomioimme sosiaalisuuden merkityksen ja toteutamme yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaan terpeiden mukaisesti.

Auttaminen & muutoksen mahdollistaminen

Halu auttaa ja aikaansaada muutosta asiakkaidemme elämässä. Haluamme parantaa ihmisten fyysistä sekä psyykkistä elämäntasoa.

Kotifysion tarina

Kotifysio on moderni yritys, joka on siirtynyt perinteisestä vastaanottoympäristöstä, ja keskittyy ainoastaan kotikäynteihin. Nuorena opiskelijana tutkiessani fysioterapeuttien työympäristöä ja senioreiden mahdollisuutta fysioterapiaan huomasin, että fysioterapiaan ja harjoitteluun omissa kotioloissa oli tarvetta. Fysioterapian sosiaalisesta osuudesta, eli siitä että fysioterapeutti on läsnä ja kyselee ja keskustelee asiakkaan kanssa, puhutaan harvoin. Kotifysion perusidea perustuu näihin kahteen asiaan.

Päätimme muuttaa fysioterapian perinteisiä toimintatapoja, ja parantaa senioreiden mahdollisuutta saada laadukasta fysioterapiaa, mutta kuitenkin kohtuulliseen hintaan. Mahdotonta? Ei lainkaan. Tämä vaatii toki reippaita fysioterapeutteja, kovaa työtä, oikea strategia ja alan tuntemusta. Meidän keskeisimmät arvomme kehittyivät aidosta tahdosta parantaa senioreiden arkea. Me kutsumme fysioterapiamme sosiaaliseksi fysioterapiaksi, ja keskeisimmät arvomme voidaan kiteyttää seuraavasti:

  • Haluamme parantaa kaikkien senioreiden mahdollisuutta saada fysioterapiaa
  • Haluamme parantaa senioreiden sekä fyysistä että psyykkistä elämänlaatua
  • Haluamme, että jokainen kohtaaminen senioreiden kanssa on erityinen

Haluamme että kohtaaminen fysioterapeutin ja asiakkaan välillä on positiivinen, riippumatta siitä, asuuko asiakas kotonaan, hoitokodissa tai muualla. Meille on tärkeää, että asiakas odottaa fysioterapiaa ja harjoittelua innolla! Jos harjoittelu itsessään ei innosta, toivomme että fysioterapeutti pystyy innostamaan ja motivoimaan asiakasta harjoittelemaan, ja että asiakas nauttii yhteisestä ajasta fysioterapeutin kanssa.

Kun Kotifysio perustettiin vuonna 2012, näimme ja uskoimme sen potentiaaliin. Tämän päivän Suomessa senioreiden tulee asua kotona mahdollisimman pitkään, joten tarvitaan eri tukitoimintoja, joka mahdollistaa tämän. Haluamme olla yksi niistä tukitoiminnoista, johon ihmiset haluavat panostaa. Omaan terveyteen panostaminen on harvoin turhaa!

Jos tuntuu siltä, että voimme auttaa teitä, toivon että otatte yhteyttä. Silloin voimme yhdessä miettiä, onko meillä etsimänne palvelu. Matkamme kohti tavoitetta, että mahdollisimman moni saisi laadukasta fysioterapiaa kohtuulliseen hintaan, on vasta alkanut, ja jatkamme vielä eteenpäin!