Töihin meille?

Fysioterapeutti Kotifysiolla

Katso alta avoimet työpaikkamme ja hae Kotifysion energiseen tiimiin!

Avoimet työpaikat

Kotifysio Lahti

Oletko geriatrisesta fysioterapiasta kiinnostunut fysioterapeutti, oma-aloitteinen ja joustava, ja haluat olla mukana edistämässä senioreiden hyvinvointia? Haemme kokoaikaista fysioterapeuttia Lahteen 1.8.2023 alkaen. Lue lisää paikasta tästä, ja hae jo tänään!

Millaista on työskentely Kotifysiolla?

Kotifysiolla fysioterapeuttina työskentely on varmasti erillaista, kuin muualla. Työskentely on omatoimista ja liikkuvaa, lisäksi saat reippaan ammattimaisen tiimin tueksesi.

Fysioterapeuttimme menevät aina asiakkaan luokse, oli hän sitten kotona, palvelutalossa, terveyskeskuksessa tai sairaalassa.

Kotikäyntien sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta ammattilaisena pystyt voimakkaasti vaikuttamaan kotikäyntien fysioterapian sisältöön.
Pääset siis toteuttamaan itseäsi, kehittämään terapiataitojasi, tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä, sekä olemaan osana yhtä Suomen suurinta senioreiden kotikäynteihin keskittyvää yritystä.

Meillä on jatkuva haku päällä fysioterapeuteille pääkaupunkiseudulle. Voit jättää avioimen hakemuksen alla

Fysioterapian kotikäynneille tarve on suuri ympäri Suomen, siksi olemme valmiita keskustelemaan, mikäli haluaisit alottaa toimintaamme uudella alueella.

Jätä avoin hakemus

Hae meille töihin!