Jobba hos oss

Jobba som fysioterapeut på Hemfysio

Läs mer om hur det är att jobba på Hemfysio och sök jobb hos oss via formuläret längst ner på sidan.

Öppna arbetsplatser

Hemfysio Lahtis

Är du färdig fysioterapeut som är intresserad av geriatrisk fysioterapi, är positiv och gärna jobbar självständigt och flexibelt, och vill vara med och förbättra seniorers välmående i Lahtis området? Vi söker en fulltids fysioterapeut i Lahtis från och med 1.8.2023 Bekanta dig med arbetet här, och sök redan idag!

Hur är det att jobba på Hemfysio?

Att jobba som fysioterapeut på Hemfysio är garanterat annorlunda än på andra ställen. Arbetet är självständigt och mobilt, du är ständigt på språng och får arbeta i olika miljöer. Dessutom har du ett energiskt och professionellt team som stöd.

Våra fysioterapeuter åker alltid hem till klienten, vare sig klienten bor hemma, på ett servicehem eller t.ex. är på sjukhus. För att detta ska vara möjligt har alla fysioterapeuter tillgång till bil i sitt arbete.

Hembesökens innehåll bestäms tillsammans med klienten, men som sakkunnig har du mycket makt att påverka innehållet. På så sätt kan du förverkliga dig själv, utveckla din sakkunskap, göra ett viktigt och betydelsefullt arbete och samtidigt vara en del av ett av de största företagen i Finland som fokuserar på hembesök för seniorer.

Vi söker hela tiden fler fysioterapeuter till huvudstadsregionen. Sök jobb hos oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan, så kontaktar vi dig.

Efterfrågan på fysioterapitjänster som hembesök är stor i hela Finland. Ifall du vill utveckla vår verksamhet till något område vi ännu inte är verksamma på, diskuterar vi gärna mera! Ta i så fall kontakt per mail eller via formuläret nedan.

Lämna en öppen ansökan

Sök jobb hos oss!