Jobba hos oss

Jobba som fysioterapeut på Hemfysio

Läs mer om hur det är att jobba på Hemfysio och sök jobb hos oss via formuläret längst ner på sidan.

Öppna arbetsplatser

Sommararbetare till huvudstadsregionen

Nu söker vi ett glatt gäng fysioterapeuter eller blivande fysioterapeuter, som är i slutskedet av sina studier, för sommaren 2024. Anställningen är minst två månader, från mitten av juni till mitten av augusti, men det är möjligt att börja tidigare, och brukar finnas möjlighet att fortsätta också efter sommaren. Var i huvudstadsregionen du bor spelar inte så stor roll, vi strävar till att ge dig klienter som bor nära dig, så att resorna blir så korta som möjligt.


Arbetsbild:
Vi jobbar självständigt hemma hos våra klienter, där vi erbjuder geriatrisk fysioterapi. Du kommer åt att utveckla dig själv i vår uppmuntrande och tvåspråkiga arbetsgemenskap. Fast ditt jobb är självständigt är du inte ensam. Bakom dig finns ett erfaret gäng fysioterapeuter och vi ordnar inskolning före jobbet börjar. Det viktigaste är att du är intresserad av att jobba med seniorer.


Om klienterna:
En del av våra klienter bor hemma och är i gott skick. De behöver t.ex. hjälp med att upprätthålla sin fysiska funktionsförmåga, eller tex. post-operativ rehabilitering. Andra bor på servicehem och är i fysiskt sämre skick. I bakgrunden finns ofta en minnessjukdom, och då blir vår roll är att aktivera och ge innehåll till dagen, mera manuell terapi samt att vara närvarande. Vi använder oss av bil för att förflytta oss från klient till klient, och du får tillgång till en av Hemfysios bilar.

Det vi önskar av dig:

  • Du är fysioterapeut eller i slutskedet av dina studier
  • Du är serviceinriktad och vill hjälpa seniorer
  • Du har ett intresse i den geriatriska fysioterapin
  • Du är självständig och har förmågan att vara flexibel
  • Du har B-körkort
  • Arbetserfarenhet med seniorer ses som en fördel (t.ex. vårdjobb eller gruppverksamhet)

Arbetstiden är från måndag till fredag och dagen startar ofta kring kl. 09.15 och slutar kring kl. 16.30.

Skicka in din ansökan och CV via formuläret nedan, så tar vi kontakt!

Hur är det att jobba på Hemfysio?

Att jobba som fysioterapeut på Hemfysio är garanterat annorlunda än på andra ställen. Arbetet är självständigt och mobilt, du är ständigt på språng och får arbeta i olika miljöer. Dessutom har du ett energiskt och professionellt team som stöd.

Våra fysioterapeuter åker alltid hem till klienten, vare sig klienten bor hemma, på ett servicehem eller t.ex. är på sjukhus. För att detta ska vara möjligt har alla fysioterapeuter tillgång till bil i sitt arbete.

Hembesökens innehåll bestäms tillsammans med klienten, men som sakkunnig har du mycket makt att påverka innehållet. På så sätt kan du förverkliga dig själv, utveckla din sakkunskap, göra ett viktigt och betydelsefullt arbete och samtidigt vara en del av ett av de största företagen i Finland som fokuserar på hembesök för seniorer.

Efterfrågan på fysioterapitjänster som hembesök är stor i hela Finland. Ifall du vill utveckla vår verksamhet till något område vi ännu inte är verksamma på, diskuterar vi gärna mera! Ta i så fall kontakt per mail eller via formuläret nedan.

Lämna en öppen ansökan

Sök jobb hos oss!