Fysioterapia Nummela

Suomen Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa kotikäynteinä Nummelan alueen senioreille.
hiidenvesi lake in Finland, Nummela

Tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuuden fysioterapiapalveluihin riippumatta siitä asuuko asiakas kotona tai palvelutalossa.

Kun asiakkaan toimintakyky heikkenee on tärkeää hakeutua fysioterapiaan. Teemme kuntoutuksen helpoksi asiakkaalle tulemalla asiakkaan luokse. Näin voidaan keskittyä fysioterapian sisältöön, kun asiakkaan ei tarvitse käyttää voimavarojaan tullakseen vastaanotolle, me tulemme asiakkaan luokse. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan, joten asiakkaan ei tarvitse valmistella muuta kuin pieni tila, jossa kuntoutus voidaan suorittaa. Fysioterapiaan et tarvitse lähetettä. Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan, asiakkaan on mahdollista saada suorakorvausta Kelalta.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Nummelan alueella arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on hyödyllistä kerran tai esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, jaksossa tai jatkuvasti. Olemme yhteydessä omaisten/edunvalvojan kanssa fysioterapiasta, sen aloittamisesta ja jatkosta. Fysioterapia kotikäynnin hinta on 69€/45min (sis. matkakustannukset). Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan, on mahdollista saada kelakorvaus (6-14€/kerta) riippuen lähetteen määräyksestä ja fysioterapian kestosta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai olisit kiinnostunut fysioterapiasta itsellesi tai omaiselle. Jos hieronta kiinnostaa otathan yhteyttä, niin saat tarjouksen ja hintatiedot.

Vihdin alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Iiro Leinonen

Fysioterapeutti AMK Koulutettu Hieroja

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Nautin työstäni senioreiden parissa, koska tiedän tekeväni arvokasta työtä heidän arjessa jaksamisen eteen. Olen erikoistunut huimausoireiden tutkimiseen ja hoitoon.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Nummelassa ja Vihdin alueella on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä