Fysioterapia Nummela

Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa kotikäynteinä Nummelan alueen senioreille.

hiidenvesi lake in Finland, Nummela

Tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuuden fysioterapiapalveluihin riippumatta siitä asuuko asiakas kotona tai palvelutalossa.

Kun asiakkaan toimintakyky heikkenee on tärkeää hakeutua fysioterapiaan. Teemme kuntoutuksen helpoksi asiakkaalle tulemalla asiakkaan luokse. Näin voidaan keskittyä fysioterapian sisältöön, kun asiakkaan ei tarvitse käyttää voimavarojaan tullakseen vastaanotolle, me tulemme asiakkaan luokse. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan, joten asiakkaan ei tarvitse valmistella muuta kuin pieni tila, jossa kuntoutus voidaan suorittaa. Fysioterapiaan et tarvitse lähetettä. Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan, asiakkaan on mahdollista saada suorakorvausta Kelalta.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Nummelan alueella arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on hyödyllistä kerran tai esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, jaksossa tai jatkuvasti. Olemme yhteydessä omaisten/edunvalvojan kanssa fysioterapiasta, sen aloittamisesta ja jatkosta. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai olisit kiinnostunut fysioterapiasta itsellesi tai omaiselle. Jos hieronta kiinnostaa otathan yhteyttä, niin saat tarjouksen ja hintatiedot.

Vihdin alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja, että saan auttaa ihmisiä. Haluan parantaa ja ylläpitää asiakkaideni toimintakykyä ja liikkumista, sekä tukea heidän hyvinvointiaan. Teen tämän asiakaslähtöisesti fysioterapeuttisin keinoin, jossa laaditaan selkeät tavoitteet kuntoutukselle. Minulla on kokemusta erityisesti geriatrisesta ja neurologisesta fysioterapiasta.

Olen sosiaalinen ja huumorintajuinen ja jonka mielestä elämä ei ole aina niin vakavaa. Perheeni ja liikunta ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja käyn kuntosalilla.

Anne Lindgren

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapeuttina kohtaan aina asiakasta kokonaisvaltaisesti, huomioiden kehon ja mielen jatkuva yhteys. Olen hyvä motivoimaan ja tuon aina positiivista energiaa ja iloa harjoituksiin. Paras tunne kohtaamisessa on kun huomaa että asiakkaan mielialassa tapahtuu käänne ja näen hymyn tai naurahduksen vakavan ilmeen sijasta. Olen työskennellyt senioreiden kanssa monta vuotta ja mottoni on että liike on aina hyväksi.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Nummelassa ja Vihdin alueella on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä