Fysioterapian kotikäynti Vihdissä

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden fysioterapiaan, riippumatta siitä, asuuko asiakas kotona tai palvelutalossa. Teemme tarvittaessa käyntejä myös terveyskeskuksiin ja sairaaloihin.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Vihdin alueella arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on yleensä hyödyllistä yksi tai kaksi kertaa viikossa, jaksona tai jatkuvasti. Olemme tarvittaessa myös yhteydessä omaisiin/edunvalvojaan, mikäli fysioterapian aloitus sitä vaatii

Ikääntyneiden kuntoutus on meille sydämen asia ja pidämme kokonaisvaltaista kuntoutusta tärkeänä etenkin ikäihmisille. Tästä syystä pidämme huolen siitä, että olemme jokaisella kotikuntoutuskerralla aidosti läsnä ja tukena. Olemme tehneet fysioterapian kotikäynnit asiakkaalle helpoksi. Asiakkaan ei tarvitse valmistella itse mitään fysioterapian kotikäyntiä varten, vaan fysioterapeuttimme huolehtii kaiken kotikuntoutuksen suunnittelusta, tavoitteista sekä mahdollisista kelakorvauksista. Otamme fysioterapian kotikäynnille mukaan kaiken kotikuntoutukseen tarvittavat välineet. Voimme myös tarvittaessa hankkia asiakkaalle välineet omatoimista kuntoutusta varten. Tavoitteenamme on saada palvelu mahdollisimman helposti saataville, jotta asiakas pääsee kuntoutumaan vaivattomasti. Tähän paras tapa on toteuttaa kuntoutuminen omassa tutussa elinympäristössä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä, tai olisit kiinnostunut aloittamaan fysioterapian itsellesi tai omaiselle.VANHATESKTIPOISTA??!_–_>_>?–

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden fysioterapian kautta parempaan elämänlaatuun riippumatta siitä asutko kotona tai palvelutalossa. Pidämme kokonaisvaltaista kuntoutusta tärkeänä varsinkin ikäihmisille. Tästä syystä pidämme huolen siitä, että olemme jokaisella ikäihmisen kotikuntoutus kerralla aidosti läsnä ja tukena.

Fysioterapian kotikäynnit ovat asiakkaalle monella tapaa helpompia kuin fysioterapian vastaanottokäynti. Asiakkaan ei tarvitse valmistella itse mitään fysioterapian kotikäyntiä varten, vaan fysioterapeuttimme huolehtii kaiken kotikuntoutuksen suunnittelusta, tavoitteista sekä mahdollisista kelakorvauksista. Otamme fysioterapian kotikäynnille mukaan kaiken kotikuntoutukseen tarvittavat välineet. Voimme myös tarvittaessa hankkia asiakkaalle välineet omatoimista kuntoutusta varten. Tavoitteenamme on saada palvelu asiakkaalle mahdollisimman helposti saataville ja aktivoida asiakas kuntoutumaan mahdollisimman tehokkaasti. Tähän paras tapa on tehdä kuntoutuminen omassa tutussa elinympäristössä, jolloin asiakas on vastaanottavaisimmillaan.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Vihdin alueella arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on hyödyllistä kerran tai esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, jaksossa tai jatkuvasti. Olemme yhteydessä omaisten/edunvalvojan kanssa fysioterapiasta, sen aloittamisesta ja jatkosta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai olisit kiinnostunut fysioterapiasta itsellesi tai omaiselle. Jos hieronta kiinnostaa otathan yhteyttä, niin saat tarjouksen ja hintatiedot.

Vihdin alueella teitä palvelevat ikäihmisten fysioterapiassa seuraavat henkilöt