Fysioterapia Helsinki

Fysioterapiaa kotikäyntinä – Silloin kun haluat

Kotifysio tekee fysioterapiaa kotikäynteinä senioreille. Haluamme varmistaa sen, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus saada fysioterapiaa. Fysioterapian tavoitteena voi olla ylläpitää yleistä toimintakykyä, edistää leikkauksen jälkeistä kuntoutumista tai varmistaa kotona pärjäämistä. Tämän mahdollistamme kotikäynnein.

Fysioterapia kotikäynti suunnitellaan aina kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja sen sisältö muokkautuu ollen yksilöllinen ja kokonaisvaltainen.

Fysioterapia aloitetaan maksuttomalla kartoituskotikäynnillä, jolloin teemme yhdessä toimintakykytestin ja laadimme hoitosuunnitelman ja sen tavoitteet. Kotikäynti-fysioterapiaa on saatavilla sekä lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä käynnistä on mahdollisuus saada Kelan suorakorvausta.


Helsingin alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Patrick Eriksson

Yrittäjä ja fysioterapeutti AMK

Yrittäjänä haluan aktiivisesti parantaa senioreiden mahdollisuuksia monipuoliseen elämään, sekä luoda työyhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy ja voi hyvin.

Fysioterapia on tärkeä osa senioreiden arkea ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman hyvän kokonaisuuden. Olen aktiivinen ja minulla on aina jokin projekti työn alla.

Anne Lindgren

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapeuttina kohtaan aina asiakasta kokonaisvaltaisesti, huomioiden kehon ja mielen jatkuva yhteys. Olen hyvä motivoimaan ja tuon aina positiivista energiaa ja iloa harjoituksiin. Paras tunne kohtaamisessa on kun huomaa että asiakkaan mielialassa tapahtuu käänne ja näen hymyn tai naurahduksen vakavan ilmeen sijasta. Olen työskennellyt senioreiden kanssa monta vuotta ja mottoni on että liike on aina hyväksi.

Isabella Wikström

Fysioterapeutti AMK

Hei! Nimeni on Isabella ja olen koko työurani aikana työskennellyt senioreiden parissa. Tykkään liikkua luonnossa ja kokea uusia asioita. Fysioterapeuttina tykkään katsoa kokonaisuutta ja miten asiat vaikuttavat toisiinsa. Parasta senioreiden kassa työskentelyssä on ilo heidän silmissään käynnin jälkeen ja se tunne kun on tehnyt positiivisen vaikutuksen heidän päivään.

Jannica Winqvist

Fysioterapeutti AMK

Keskeisiä arvoja fysioterapeuttityössäni on asiakkaan kiireetön kohtaaminen ja asiakkaalle tarkoituksenmukainen fysioterapiasuunnitelma.
Haluan olla tukemassa ikääntyneiden kunnioittavaa kohtaamista, erityisesti muistisairaiden ja elämän loppuvaiheessa olevien. Omassa kodissa tehtynä fysioterapialla on erityinen merkitys ja monelle turvallinen askel kohti liikkuvampaa arkea. Olen erityisesti kiinnostunut psyykisen hyvinvoinnin vaikutuksesta fyysiseen toimintakykyyn ja huomioin tämän kaikessa asiakastyössäni.

Linnea Kalk

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja lukemattomat uudet mahdollisuudet. Olen työssäni (/ihmisenä) innostava/motivoiva, ymmärtäväinen ja määrätietoinen. Tavoitteenani on rohkaista ja antaa onnistumisen tunteita. Pidän telinevoimistelusta, tanssista ja ratsastuksesta. Lempi harjoitukseni on soutu kuminauhalla joka vahvistaa ylävartaloa ja samalla ryhtiä.

Jonathan Nars

Yrittäjä ja fysioterapeutti AMK

Fysioterapialla on merkittävä rooli senioreille, jotta he voivat pärjätä niin itsenäisesti kuin mahdollista ja haluan olla osa sitä. Minulle on tärkeää, että meillä on hauskaa yhdessä, jotta voimme edistää terveyttä.

Kim Harju

Fysioterapeutti AMK

Reipas ja määrätietoinen fysioterapeutti, joka laittaa laiskimpaankin senioriin vipinää. Minun käsittelyssä kukaan ei pääse helpolla. Tykkään jutella senioreiden kanssa enkä ole niin totinen kuin miltä kuulostan. Omat mieltymykseni ovat kestävyysurheilu, autot ja erikoisoluet.

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Anna Jutila

Fysioterapeutti AMK

Toimintaterapeutti AMK

Koulutettu Hieroja

Luova, energinen urheilija joka on valinnut fysioterapeutin ammattia koska haluan tukea yksilöitä olemaan aktiivisia sekä ylläpitää ja edistää heidän terveytensä harjoittelemalla, kuntouttamalla ja toiminnan kautta.

Tobias Lillqvist

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapiaa kotikäyntinä Helsingissä on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä