Fysioterapia Pohjanmaa

Suomen Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa kotikäynteinä Kristiinankaupungin ja Larsmon välisellä alueella Pohjanmaan senioreille. Kotifysio haluaa tarjota mahdollisuuden fysioterapiaan kaikille, jotka sitä tarvitsevat.

Kotifysio tarjoaa mahdollisuuden fysioterapiaan asiakkaan kotona, palvelutalossa tai sairaalassa. Näin voidaan keskittyä fysioterapian sisältöön, kun asiakkaan käyttää voimavarojaan tullakseen vastaanotolle, me tulemme asiakkaan luokse. Fysioterapiaan et tarvitse lähetettä. Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan on mahdollista saada suorakorvausta Kelalta.
Olemme myös hyväksyttyjä palveluntuottajia Pohjanmaalla, tämä tarkoittaa sitä että fysioterapia maksusitoumuksella ja palveluseteleillä on mahdollista.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Pohjanmaalla arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Kotikäynnit onnistuvat Kristiinankaupungin ja Larsmon välisellä alueella. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on hyödyllistä kerran tai esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, jaksossa tai jatkuvasti. Olemme yhteydessä omaisten/edunvalvojan kanssa fysioterapiasta, sen aloittamisesta ja jatkosta. Fysioterapia kotikäynnin hinta on 62€/45min (sis. matkakustannukset). Jos asiakkaalla on lähete fysioterapiaan, on mahdollista saada kelakorvaus (6-14€/kerta) riippuen lähetteen määräyksestä ja fysioterapian kestosta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai olisit kiinnostunut fysioterapiasta itsellesi tai omaiselle. Jos hieronta kiinnostaa otathan yhteyttä, niin saat tarjouksen ja hintatiedot.

Pohjanmaan alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Patrick Eriksson

Yrittäjä ja fysioterapeutti AMK

Yrittäjänä haluan aktiivisesti parantaa senioreiden mahdollisuuksia monipuoliseen elämään, sekä luoda työyhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy ja voi hyvin.

Fysioterapia on tärkeä osa senioreiden arkea ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman hyvän kokonaisuuden. Olen aktiivinen ja minulla on aina jokin projekti työn alla.

Kim Snickars

Fysioterapeutti AMK Liikuntalääketieteen kandidaatti

Nimeni on Kim Snickars. Teen fysioterapia kotikäyntejä Pohjanmaan alueella. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Sekä menetelmistä, joilla on mahdollista parantaa kehon eri osa-alueita niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin. Fysioterapiatutkinnon lisäksi olen kouluttautunut liikuntalääketieteen, liikuntapsykologian ja liikuntafysiologian kandidaatiksi. Olen ilolla mukana auttamassa Pohjanmaan senioreita vahvempaan ja liikkuvampaan elämään.

Rickard Byggmästar

Fysioterapeutti AMK
Koulutettu lähihoitaja

Ikääntyneen ihmisen lihaskunnon kohottaminen on erityisosaamiseni ja suuri innostukseni. Fysioterapeuttina tavoitteeni on se, että ikäihminen avullamme pystyy parantamaan elämänlaatuaan.

Pidän myös terapian sosiaalisesta puolesta, kun saan kuunnella eri ihmisten elämäntarinaa ja mietteitä. Vapaa-ajalla harrastan painavien painojen nostelua ja luonnossa seikkailemista. Iloitsen sitä, että saan olla mukana kehittämässä vahvempaa Pohjanmaata.

Fysioterapiaa kotikäyntinä Pohjanmaalla on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä