Fysioterapia kotikäyntinä Salossa

Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa apua fysioterapiasta, riippumatta siitä, asuuko asiakas kotona, palvelutalossa tai sairaalassa.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Salon alueella arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on yleensä hyödyllistä yksi tai kaksi kertaa viikossa, jaksona tai jatkuvasti. Olemme tarvittaessa myös yhteydessä omaisiin/edunvalvojaan, mikäli fysioterapian aloitus sitä vaatii

Ikääntyneiden kuntoutus on meille sydämen asia ja pidämme kokonaisvaltaista kuntoutusta tärkeänä etenkin ikäihmisille. Tästä syystä pidämme huolen siitä, että olemme jokaisella kotikuntoutuskerralla aidosti läsnä ja tukena. Olemme tehneet fysioterapian kotikäynnit asiakkaalle helpoksi. Asiakkaan ei tarvitse valmistella itse mitään fysioterapian kotikäyntiä varten, vaan fysioterapeuttimme huolehtii kaiken kotikuntoutuksen suunnittelusta, tavoitteista sekä mahdollisista kelakorvauksista. Otamme fysioterapian kotikäynnille mukaan kaiken kotikuntoutukseen tarvittavat välineet. Voimme myös tarvittaessa hankkia asiakkaalle välineet omatoimista kuntoutusta varten. Tavoitteenamme on saada palvelu mahdollisimman helposti saataville, jotta asiakas pääsee kuntoutumaan vaivattomasti. Tähän paras tapa on toteuttaa kuntoutuminen omassa tutussa elinympäristössä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä, tai olisit kiinnostunut aloittamaan fysioterapian itsellesi tai omaiselle.

Salon alueella teitä palvelevat ikäihmisten fysioterapiassa seuraavat henkilöt