Fysioterapia Turku

Kotifysio tekee fysioterapiaa kotikäyteinä Turussa ja turun lähikunnissa.

Kotifysio tekee fysioterapiaa kotikäynteinä senioreille. Haluamme varmistaa sen, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus saada fysioterapiaa. Fysioterapian tavoitteena voi olla ylläpitää yleistä toimintakykyä, edistää leikkauksen jälkeistä kuntoutumista tai varmistaa kotona pärjäämistä. Tämän mahdollistamme kotikäynnein.

Fysioterapia kotikäynti suunnitellaan aina kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja sen sisältö muokkautuu ollen yksilöllinen ja kokonaisvaltainen.

Fysioterapia aloitetaan maksuttomalla kartoituskotikäynnillä, jolloin teemme yhdessä toimintakykytestin ja laadimme hoitosuunnitelman ja sen tavoitteet. Kotikäynti-fysioterapiaa on saatavilla sekä lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä käynnistä on mahdollisuus saada Kelan suorakorvausta.

Turun alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Timo Kaappa

Fysioterapeutti AMK

Koulutettu hieroja

Olen Timo ja työskennellyt terveysalalla vuodesta 2012 asti, koulutukseltani olen urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Työntekoani motivoi aito halu auttaa asiakkaita omana persoonanani. Eniten työssäni palkitsee onnistumisen tunne, joka ilmenee asiakkaan positiivisena kokemuksena. Mitä kivuttomampi, liikkuvampi ja terveempi keho; sen paremmin me kaikki täällä voimme. Teen fysioterapian kotikäyntejä Turussa ja Varsinais-Suomen alueella

Malena Fromholdt

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapiaa kotikäyntinä Turussa on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä