Fysioterapia Vantaa

Kotifysio tarjoaa fysioterapiaa ikäihmisille

kotikäynteinä Vantaan alueella

Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa apua fysioterapiasta riippumatta siitä asuuko asiakas kotona, palvelutalossa tai sairaalassa.

 

Ikääntyneiden kuntoutus on meille Kotifysiolla sydämen asia. Pidämme kokonaisvaltaista kuntoutusta tärkeänä varsinkin ikäihmisille. Tästä syystä pidämme huolen siitä, että olemme jokaisella ikäihmisen kotikuntoutus kerralla aidosti läsnä ja tukena. Olemme tehneet fysioterapian kotikäynnit asiakkaalle helpoksi. Asiakkaan ei tarvitse valmistella itse mitään fysioterapian kotikäyntiä varten, vaan fysioterapeuttimme huolehtii kaiken kotikuntoutuksen suunnittelusta, tavoitteista sekä mahdollisista kelakorvauksista. Otamme fysioterapian kotikäynnille mukaan kaiken kotikuntoutukseen tarvittavat välineet. Voimme myös tarvittaessa hankkia asiakkaalle välineet omatoimista kuntoutusta varten. Tavoitteenamme on saada palvelu asiakkaalle mahdollisimman helposti saataville ja aktivoida asiakas kuntoutumaan mahdollisimman tehokkaasti. Tähän paras tapa on tehdä kuntoutuminen omassa tutussa elinympäristössä, jolloin asiakas on vastaanottavaisimmillaan.

Teemme fysioterapian kotikäynnit Vantaan alueella arkisin 9.00-18.00 välisenä aikana, asiakkaan toiveiden mukaan. Tilanteen ja tarpeen mukaan fysioterapia on hyödyllistä kerran tai esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, jaksossa tai jatkuvasti. Olemme yhteydessä omaisten/edunvalvojan kanssa fysioterapiasta, sen aloittamisesta ja jatkosta. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai olisit kiinnostunut fysioterapiasta itsellesi tai omaiselle. Jos hieronta kiinnostaa otathan yhteyttä, niin saat tarjouksen ja hintatiedot.

Vantaan alueella teitä palvelevat fysioterapiassa seuraavat henkilöt

Anna Jutila

Fysioterapeutti AMK

Toimintaterapeutti AMK
Koulutettu Hieroja

Luova, energinen urheilija joka on valinnut fysioterapeutin ammattia koska haluan tukea yksilöitä olemaan aktiivisia sekä ylläpitää ja edistää heidän terveytensä harjoittelemalla, kuntouttamalla ja toiminnan kautta.

Linnea Kalk

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja lukemattomat uudet mahdollisuudet. Olen työssäni (/ihmisenä) innostava/motivoiva, ymmärtäväinen ja määrätietoinen. Tavoitteenani on rohkaista ja antaa onnistumisen tunteita. Pidän telinevoimistelusta, tanssista ja ratsastuksesta. Lempi harjoitukseni on soutu kuminauhalla joka vahvistaa ylävartaloa ja samalla ryhtiä.

Jonathan Nars

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapialla on merkittävä rooli senioreille, jotta he voivat pärjätä niin itsenäisesti kuin mahdollista ja haluan olla osa sitä. Minulle on tärkeää, että meillä on hauskaa yhdessä, jotta voimme edistää terveyttä.

Kim Harju

Fysioterapeutti AMK

Reipas ja määrätietoinen fysioterapeutti, joka laittaa laiskimpaankin senioriin vipinää. Minun käsittelyssä kukaan ei pääse helpolla. Tykkään jutella senioreiden kanssa enkä ole niin totinen kuin miltä kuulostan. Omat mieltymykseni ovat kestävyysurheilu, autot ja erikoisoluet.

Sebastian Törnblom

Fysioterapeutti AMK

Parasta työssäni on monipuolisuus ja, että saan auttaa ihmisiä. Haluan parantaa ja ylläpitää asiakkaideni toimintakykyä ja liikkumista, sekä tukea heidän hyvinvointiaan. Teen tämän asiakaslähtöisesti fysioterapeuttisin keinoin, jossa laaditaan selkeät tavoitteet kuntoutukselle. Minulla on kokemusta erityisesti geriatrisesta ja neurologisesta fysioterapiasta.

Olen sosiaalinen ja huumorintajuinen ja jonka mielestä elämä ei ole aina niin vakavaa. Perheeni ja liikunta ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja käyn kuntosalilla.

Tobias Lillqvist

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapiaa kotikäyntinä Vantaalla on aina mahdollista saada myös ilman lääkärin lähetettä. Lääkärin lähetteellä käynnistä saa Kelan suorakorvauksen.

Kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä