Hemfysio Finlands tjänster

Hemfysio Finlands mission är att förbättra hemrehabilitering för personer över 60 år. För oss spelar det ingen roll om personen bor hemma, på servicehem, på sjukhus eller någon annan stans. Vi har förbättrat den fysiska funktionsförmågan för tusentals personer, och vi kallar vår fysioterapi för social fysioterapi. Vad betyder egentligen social fysioterapi? För oss betyder det att vi vill se personen som en helhet som skall må bra både fysiskt och psykiskt.

Vi är stolta över det vi gör och vi tänker fortsätta göra det vi göra, bli duktigare på det vi göra och förbättra möjligheterna för fysioterapeutiska hembesök för seniorer.

Kundupplevelser

Mycket trevliga fysioterapeuter. Fysioterapin har förbättrat gången och uppstigandet. Den har även fått mig att våga gå i trappor igen

Christina Ö, 81 år.

Fysioterapin har varit nödvändigt och gjort nytta. Nuförtiden har jag lättare att gå och röra mig. Rörligheten har förbättrats.

Lars, 86 år.

Jag har spinalstenos vilket orsakar att känseln i mina ben blir sämre. Jag har märkt att med hjälp av fysioterapi hålls min kondition i sådant skick som den nu är. Och sedan är det den där psykiska grejen: alla hemfysioterapeuter är underbara människor!

Anna-Liisa, 93 år.

Finlands Hemfysio fysioterapeuterna

PATRICK ERIKSSON

Företagare,
fysioterapeut YH

KIM HARJU

Fysioterapeut YH

JOSEFINE SUNDQVIST

Fysioterapeut YH

IIRO LEINONEN

Fysioterapeut YH
Utbildad massör

ISABELLA WIKSTRÖM

Fysioterapeut YH

MARTINA BACK-OSMANI

Fysioterapeut YH

LINNEA KALK

Fysioterapeut YH

SEBASTIAN TÖRNBLOM

Fysioterapeut YH

JANNICA WINQVIST

Fysioterapeut YH

KIM SNICKARS

Fysioterapeut YH
Medicine kandidat inom idrottsmedicin