Hemfysios team

Isabella Wikström

Fysioterapeut YH

Jag heter Isabella och har jobbat hela min yrkeskarriär med seniorer. Jag tycker om att röra mig i naturen och uppleva nya saker. Som fysioterapeut tycker jag om att se på helheten och hur saker påverkar varandra. Det bästa med att jobba med seniorer är glädjen i deras ögon efter besöket och att man får känna att man gjort en skillnad i deras dag.

Patrick Eriksson

Företagare ja Fysioterapeut YH

Som företagare vill jag aktivt vara med och förbättra möjligheterna för seniorer men också skapa en bra arbetsplats var man trivs och mår bra. Fysioterapi är en viktigt del av seniorernas vardag och vi vill vara med och göra det till det bästa möjliga. Som person är jag aktiv och driven, och har alltid något på gång.

Jonathan Nars

 Fysioterapeut YH

Utbildad massör

”Fysioterapi spelar en betydande roll för seniorer för att kunna klara sig så självständigt som möjligt och jag vill vara en del av det. För mig är det viktigt att vi har det roligt tillsammans för att förbättra hälsan.”

Timo Kaappa

 Fysioterapeut YH
Utbildad massör

Jag är Timo och jag har jobbat inom hälsosektorn sedan år 2012. Jag är utbildad idrottsmassör och fysioterapeut. Jag motiveras av att genuint kunna hjälpa mina kunder. Det som är mest belönande i mitt jobb är känslan att jag lyckats. Detta sker då kunderna upplever att de fått en positiv upplevelse. Ju mindre smärtor, mera rörlighet samt friskare kroppar vi har, desto bättre mår vi alla. Jag gör hembesök i fysioterapi i Åbo och Egentliga Finland.

Kim Harju

Fysioterapeut YH

”En rask och målmedveten fysioterapeut som sätter fart på även de allra lataste seniorer. Med mig kommer ingen lätt undan. Gillar att diskutera med seniorer och är inte så allvarligt som jag låter. Egna intressen är uthållighetsidrott, bilar och special-öl.”

Martina Back-Osmani

Fysioterapeut YH
Geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutus
Opiskelija Vanhustyön YAMK

Linnea Kalk

Fysioterapeut YH

Det bästa i det här jobbet är mångsidighet och de otaliga nya möjligheterna. Som person är jag inspirerande/motiverande, förstående och målmedveten. Mitt mål är att uppmuntra och ge en känsla av framgång. På fritiden tycker jag om redskapsgymnastik, dans och ridning. Min favoritrörelse är rodd med gummiband som stärker övrekroppen och på samma också hållningen.

Sebastian Törnblom

Fysioterapeut YH

Det bästa med mitt arbete är att det är mångsidigt och att jag får hjälpa människor. Jag vill förbättra och upprätthålla funktionsförmågan hos mina kunder och stöda deras välmående. I mitt arbete utgår jag från kundens behov och bygger upp klara mål för fysioterapin. Min arbetserfarenhet är huvudsakligen inom geriatrisk och neurologisk fysioterapi.

Som person är jag social och humoristisk som inte tycker att livet alltid behöver tas på största allvar. Min familj och träning har alltid varit viktiga delar av mitt liv. På min fritid håller jag på med löpning och går på gym.

Jannica Winqvist

Fysioterapeut YH

Till mina yrkesvärderingar hör att bemöta klienter med lugn och vara närvarande i stunden. Jag vill bidra till ett respektfullt bemötande av äldre, speciellt viktigt vid olika minnessjukdomar och för klienter i slutskedet av livet. Tillsammans med klienten vill jag hitta något meningsfullt mål på individnivå för att skapa en betydelsefull vardag.
Fysioterapi utfört i det egna hemmet har en speciell betydelse och skapar även ett tryggt steg för många mot en mer rörlig vardag. Jag är speciellt intresserad av det psykiska välmåendets påverkan på den fysiska funktionsförmågan och beaktar detta i mitt klientarbete.

Kim Snickars

Fysioterapeut YH
Medicine kandidat

Det är jag som är Kim Snickars, jag gör fysioterapi hembesök i hela Österbotten. Jag har alltid varit intresserad av hur människan fungerar och hur man med olika metoder kan förbättra olika delområden, fysiska som psykiska. Förutom fysioterapeut utbildningen har jag även en kandidatexamen inom idrottsmedicin, idrottspsykologi och idrottsfysiologi. Det är med glädje jag hjälper Österbottens seniorer till ett starkare och rörligare liv.

Anna Jutila

Fysioterapeut YH

Ergoterapeut YH

Utbildad massör

Kreativ, energisk idrottare som valt fysioterapi för att aktivt kunna stöda individer till att upprätthålla samt främja sin hälsa genom träning, rehabilitering och aktivitet.

Sandra Tallqvist

Kundbetjäning

Jag är en energisk mångsysslare, som gillar att få hjälpa till och vara spindeln i nätet. Trots att jag inte själv är utbildad fysioterapeut, fascineras jag otroligt mycket över hur mycket man kan påverka hela sitt välmående med hjälp av fysisk aktivitet, och fram för allt kopplingen mellan hjärnan och fysisk aktivitet. På fritiden studerar jag, håller på med körsång och trivs bäst ute i naturen.

Anne Lindgren

Fysioterapeut YH

Jag ser alltid människan som den unika helhet vi alla är – där kropp och själ inte går att särskilja. Som fysioterapeut är jag en expert på att motivera och vill alltid hämta med mig positiv energi samt glädje till terapistunden. Det är en härlig känsla då en allvarlig min byts till ett leende eller skratt. Jag har jobba med seniorer i flera år och är övertygad över att rörelse alltid gör gott.

Rickard Byggmästar

Fysioterapeut YH

Utbildad närvårdare

Styrketräning för den äldre är min specialkunskap och mitt stora intresse.
Som fysioterapeut har jag som mål att de äldre upplever att de med vår handledning kan förbättra sin funktionsförmåga genom träning.
Jag uppskattar även det sociala med terapin där jag får lyssna på den äldres livsberättelser och funderingar.
Mina egna intressen är att lyfta tunga vikter och äventyr i naturen. Jag är glad över att få vara med och skapa ett starkare Österbotten!

Krista Iskala

Fysioterapeut YH

Anna Westerlund

Fysioterapeut YH

Jag är en positiv och aktiv person som alltid varit intresserad av hur människokroppen fungerar. Jag tycker det är fascinerande hur vi med medvetna val kan påverka vår hälsa. Därför vill jag tillsammans med klienterna jobba mot en starkare, mer fungerande och mindre smärtsam kropp och knopp. För mig är det också viktigt att vi trivs och har roligt tillsammans medan vi rör på oss!

Malena Fromholdt

Fysioterapeut YH

Tobias Lillqvist

Fysioterapeut YH

Hur kan vi hjälpa?

Ta kontakt